Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відповідь на пост Сєдого

2014-11-11 15:42 Шановний Сєдой! Ваш пост про стимули, яких не вистачає як завжди доречний. Тому я зроблю коментар ...

Шановний Сєдой! Ваш пост про стимули, яких не вистачає як завжди доречний. Тому я зроблю коментар у вигляді окремого поста.

Ви правильно зауважили, що у коментарях до матчу з Карпатами майже не згадувався перший тайм. Усі були більше зосереджені на тих сумних подіях, що трапилися з Кравцем і Бурдою, а також непотрібному для команди вилучення Сидорчука.

І я впевнений, що якби ми не залишилися без Кравця, то все-таки отой переможний гол ДК б забило. Як я ненавиджу умовний спосіб! Але...

У нас зараз відбувається процес становлення команди. А молода нервова система в молодому організмі має властивість бути хисткою. Тому у Динамо є такі матчі, про які ви згадували. Але без них процес росту і команди, і тренера просто неможливий. Я хочу висловити заїжджену сентенцію - треба терпіти.

Ми багато разів чули цю фразу за останніх два сезони від тих, хто був прихильником ОВБ-тренера. Я був одним з тих, хто вірив до останнього легенду радянського футболу як тренера, в людину, яка була кумиром мого дитинства і юності. А ще чули від нього - будєм разбіраться.

І за ті два сезони Динамо встановило майже всі антирекорди для клубу. За винятком найрозгромнішої поразки в чемпіонатах срср від одноклубників з москви. Але за часи незалежної України два останніх сезони Динамо - абсолютний антирекорд!

Тому такі матчі, як з Ольборгом у Данії та іншими, про які ви згадували - неминучі під час періоду становлення команди. Перед тим матчем у більшості колег на цьому ресурсі була ейфорія, вийшов... пшик. Маючи перевагу в першому таймі, команда пропустила два голи, а далі... результат відомий. Потім була впевнена, тактично грамотна перемога над Маркевичем, і нещасний випадок з Карпатами, де команда недорахувалася основного на даний час нападаючого. І ще невідомо як Артем повернеться в гру і коли.

Тому "треба потерпіти" на фоні першого місця в ЧУ і лідерства в групі ЛЄ виглядає інакше, ніж рік тому, коли ми перевиконували плани аптек по продажу валідолу))).

Ви натякаєте, що нашій новій команді нема мотивації у матчах з командами рівня Карпат, Олімпіка. Про Зорю промовчу, бо вона уже підтягується уверх.

Я вважаю, що така гра Динамо - це проблеми становлення і росту. А з мотивацією у клубі єкому розбиратися. І хочу побажати команді, щоб іона позбулася цих проблем до весни.

Per aspera ad astra! Крізь терни до зірок! Ось таким зараз маэ бути девыз Динамо...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2014, 15:42
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть