Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Правомірність обрання Росії і Катару господарями чемпіонатів світу досліджуватиме прокуратура Швейцарії

2014-11-19 03:09 Президент ФІФА Зепп Блаттер заявив, що подав скаргу на ім'я генерального прокурора Швейцарії за рекомендацією голови ...

Президент ФІФА Зепп Блаттер заявив, що подав скаргу на ім'я генерального прокурора Швейцарії за рекомендацією голови арбітражної палати комітету з етики ФІФА Ханса-Йоахима Еккерта, передає УНН з посиланням на BBC.

Блаттер вперше прокоментував звіт його організації за підсумками розслідування виборів господарів ЧС-2018 і ЧС-2022, який визнав правомірність перемог російської та катарської заявок.

Не вдаючись у деталі скарги, глава Міжнародної федерації футболу повідомив, що не може коментувати будь-які можливі злочини, оскільки не є юристом і досі не бачив звіт Еккерта, який був підданий критиці в Європі, особливо з боку британських функціонерів.

Сам Еккерт пояснив, що мова йде про порушення кримінальних справ у відношенні конкретних осіб, які допустили серйозні порушення в процесі виборів країн-господарів двох наступних чемпіонатів світу. Імена поки не називаються, але, за словами німецького судді, є підстави підозрювати, що відбулися деякі незаконні перекази коштів та інші дії, пов’язані зі Швейцарією.

Блаттер заявив, що такий крок — подання скарги і додаткова перевірка з боку швейцарської прокуратури — свідчить про прозорість, за відсутності якої критики звинувачують ФІФА та її президента. Американський юрист Майкл Гарсія, який проводив розслідування у справі про корупцію у ФІФА, заявив раніше про намір подати апеляцію на рішення, що містилися у звіті Еккерта.

Й. Блаттер заявив, що вірить у чесну роботу незалежних палат ФІФА. “Гарсія може продовжити своє розслідування, якщо визнає це необхідним у світлі своєї доповіді. Я повністю покладаюся на його рішення”, — сказав президент ФІФА.

Крім того, за словами Блаттера, публікація доповіді Майкла Гарсії повністю, до чого закликали ФІФА критики, неможлива за правилами організації та за існуючим законодавством.

Як сказав глава арбітражної палати Ханс-Йоахім Еккерт, матеріалів, наданих у доповіді керівника слідчої групи Гарсії, було недостатньо для виявлення порушень з боку заявочних комітетів Росії і Катар

http://unn.com.ua/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.11.2014, 03:09
19.11.2014, 03:09
193261 2 dmytro_2006, Alexandr_SP
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть