Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Згадаємо ВВЛ під наше ДК

2014-11-22 02:05 Давайте поговоримо про нашого ВВЛ. Він відчував все. Він з простих гравців зробив силу на ПсиХології! ...

Давайте поговоримо про нашого ВВЛ. Він відчував все. Він з простих гравців зробив силу на ПсиХології! Коли їм казав, що вони не слабше іноземних гравців! Це психологія! Як ми зараз можемо думати , чи уявляти, що ми не слабше Баварії чи Реала??? Ось уявіть? Він намалював структуру - математичну. Заставив авторитетом у це вірити - коли кожен вірив, що він не слабше, навіть коли індивідуально програвали - то була вироблена підстраховка!

Скільки Андрюша Гусін не "страдав" від Зідана - були ті, що підстраховували -- на максимумі! Зараз цього не має. І Сергійку це слід взяти до уваги! Основна проблема- психологія! Як заставити наших так віддаватись, коли мають велику зп???? Слід шукати підхід. У нас сильна команда. Я це бачу - але не стабільна!Що будує стабільність?? Психологія!!!

Ми програвали в Панатінаікоса, матч виграшний, в Греції. Не зважали - думали про мету! Так в Києві при морозі певною мірою пощастило Басінасом - але потім, була команда, що готова до проблем! А зараз наші гравці НАДТо розслабляються після матчів. Психологія! Кожен може грати краще - але слід відшліфувати їх дії -це як в конспектах) -----та знову психологія! Сергійку побажаю звернути на це увагу! ВВЛ любив ПУСКАТИ в тяжкий матч молодь - з неї виходили бійцями - а наша теперішня молодь на максимумі може грати тільки пару матчів, а коли спад - ніхто не знає! А ВВЛ відчував - знав! Вчися Сергій! Думай!

Пс Сидорчук пік пройшов - і зараз важливо його правильно наставити!!! Це дуже важливо для молодого хлопця, він то не розуміє! Сергійку Реброву бажаю звернути на це увагу -ВВЛ це все відчував і недопускав! Але то був МЕГА авторитет! Його боялись і слухали його навіть мовчазного! ПО психології- це важливо! Що до Ярмоли ---у нього надто сильний вже намальований портрет! Його "хають". А треба розвивати! Ну це ж не Шева -хоча можна порівнювати, на Ярмолу має сильний вплив КОМП )- це дійсно так. Це може щось додати -аЛееее більше тормозить. Сильно! В компі розвився сильно - а в реалі затормозив -для мене! Слід бути різноманітним-фінти вже всіх дратують- Андрійко забуть про фінти на місці-вссе читаємо! Дивуй нас )))) Дивуй! Розмалюй в голові Пк фут - і йди вперед! Зараз інший час. Вивчи себе!!!!

22.11.2014, 01:59

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.11.2014, 02:05
22.11.2014, 02:05
193508 0
Oler
Автор:
(Oler)
Статус:
Эксперт (13696 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть