Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Українські граблі - Розанов повертається?

2014-11-23 15:05 Ну що, кажуть що там російський коментатор Розанов міг би повернутися працювати до України. Нічого не ...

Ну що, кажуть що там російський коментатор Розанов міг би повернутися працювати до України. Нічого не вчить українців історія.

23 роки слухали російських зірок шоу-бізнеса, дивились російські новини, слухали російський шансон та дивились серіали про зеків. Вчили поступово їх фєню, прислухались до їх патріарха і таке інше.

Не обрали в президенти занадто радикального Чорновола, а зрештою до влади прийшов зек. Дожилися...

Кожен прояв українства закінчувався або натяками на нацизм, або прямим звинуваченнями в ще в чомусь. Або просто переставали брати українські товари - отак брати-росіяни ромаки викручували руки українцям.

А ми й самі залюбки, мабуть таку звичку нам прищепили через ТВ, їх до себе запрошували. Коріфей Розанов... якже це ми тепер будемо футбол без російської мови слухать?! І давай їх до нас запрошувать...

А чого потім дивуватись російським солдатам в Україні, коли в рядових речах ми самі не можемо відірватись від так званого "руськава міра"? Розанов і Ко - полегшена версія "руськава міра", дещо припорошена версія тих таки "зелених чоловічків". Без зброї, але з язиком та ментальністю, щоб українець не дай Боже не почав вживати українську і ростити своїх зірок.

Здається, історія нас поки так нічому і не навчила. Мабуть, мало померло на фронті українців та мало в нас вкрали землі. Сміливо ступаємо на чергові граблі, розложені росіянами.

P.S. Писав колись вже про Розанова - http://dynamo.kiev.ua/blog/111622.html Пройшло два роки - граблі ті самі...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.11.2014, 15:05
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть