Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Соцмережі: Літаки НАТО сіли у Харкові, Дніпрі та Запоріжжі

2014-12-14 23:11 У соцмережах шириться інформація, що причиною закриття авіапростору над кількома обласними центрами України напередодні стало приземлення ... Соцмережі: Літаки НАТО сіли у Харкові, Дніпрі та Запоріжжі

У соцмережах шириться інформація, що причиною закриття авіапростору над кількома обласними центрами України напередодні стало приземлення літаків НАТО. "В АЕРОПОРТУ ЗАПОРІЖЖЯ ПРИЗЕМЛИЛИСЯ ЧОТИРИ ТРАНСПОРТНІ ЛІТАКИ НАТО, ЙДЕ РОЗВАНТАЖЕННЯ. Прояснилася ситуація з закриттям аеропортів Запоріжжя, Дніпропетровська і Харкова.

13 грудня 2014 року о 23:30 в аеропорту Запоріжжя приземлилися два транспортні літаки з США. Через дві години - сіли ще два "Геркулеса". Ведеться їх розвантаження. За інформацією від джерела, вантаж знаходиться в ящиках.Нагадаємо, що периметр запорізького аеропорту посилили оборонними вежами. Цю термінову роботу почали наприкінці листопада і лише днями закінчили", - написано у Фейсбук групи "Світовий клуб киян".
"Судячи з того, що відбувається, в США не мають наміру чекати, коли Сенат затвердить військову допомогу Україні і почали форсувати доозброєння української армії. Воєнні експерти стверджують, що необхідно очікувати і нових військових фахівців(радників).Зустріч Лаврова і Керрі, запланована на 15 грудня 2014 року перенесена в терміновому порядку на 14.12.", - додали "кияни". А користувач Антон Комаров повідомив про точну кількість літаків НАТО з посиланям на джерела в Інтернеті (див. нижче скрін).Полковник СБУ у відставці Михайло Притула теж повідомляє про літаки НАТО.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.12.2014, 23:11
FCDK1973
Автор:
(FCDK1973)
Статус:
Наставник (2027 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта 1 : 2 Закончился
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45
Чемпионат Франции Лилль Лион - : - 6 мая 22:00
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ман.Юнайтед - : - 6 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть