Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Волонтери заявляють, що гуманітарка з Канади «розчинилася» в Міноборони

2015-01-06 04:13 Волонтер з руху «Народний тил» Георгій Тука заявив, що дві партії форми для українських військових, які ... Волонтери заявляють, що гуманітарка з Канади «розчинилася» в Міноборони

Волонтер з руху «Народний тил» Георгій Тука заявив, що дві партії форми для українських військових, які передала Канада, зникли в Міноборони. Про це він сказав в інтерв’ю LB.ua.

«Перші два літаки з формою з Канади взагалі незрозуміло де розчинилися. Їх доля невідома. Їх прийняло Міністерство оборони на баланс, і далі … все, їжачок в тумані», – заявив Тука.

Він додав, що не бачив у бійців гуманітарної допомоги, яку передають закордонні країни. «Я особисто не бачив. І не чув про те, щоб хтось бачив», – сказав волонтер. Волонтери, за словами Туки, зараз домовляються з Канадою, щоб вони розподіляли допомогу, а не Міноборони.

«Зараз ми активно ведемо роботу на тим, щоб наступні канадські гуманітарні конвої, які зараз йдуть морем, взагалі не потрапили в Міноборони. Ми розробили юридичну схему, за якою це можливо. Міністерство оборони за цією схемою приймає на баланс обмундирування в той момент, коли його отримує в руки боєць, а не в той момент, коли воно осідає на складі.

Ось боєць Сидоренко або Петров за форму розписався – і в цей момент вона береться на баланс. Ми з канадцями це обговорюємо – з посольством, з аташе. І вже це питання обговорюємо з нашими спецслужбами, щоб вони нам допомогли», – розповів він.

patrioty.org.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.01.2015, 04:13
06.01.2015, 04:13
196646 2 ste60, shipula61
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри 0 : 0   19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30
Верес Александрия - : - 19 мая 15:30
Рух Черноморец - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть