Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Південмаш готовий виробляти ракетні комплекси"Грім-2".Радіус ураження до 500км.Чи буде фінансування?

2015-02-20 23:37 АТО: http://divannaya-sotnya.com.ua/ Після розвалу СРСР, з 1994 року в Дніпропетровську, була опрацьована ідея створення для своєї ...

АТО: http://divannaya-sotnya.com.ua/

Після розвалу СРСР, з 1994 року в Дніпропетровську, була опрацьована ідея створення для своєї армії ракети — оперативно-тактичної, з дальністю до 500 км. Тоді ця розробка називалася «Борисфен» і вважалася, що саме вона повинна замінити застарілі ракети, що дісталися українській армії в спадок від радянської армії.

Це оперативно-тактичні ракети типу «Скад» і тактичні ракети типу «Точка-У». Усіх разом — більше 200 пускових установок. Але на тлі постійного скорочення армії і вирішення соціальних проблем в умовах хронічного безгрошів'я лобістів у цієї ідеї було мало.

Державне конструкторське бюро «Південне» ім. М. К. Янгеля (Дніпропетровськ) вже демонструвало іноземним замовникам ескізні проекти оперативно-тактичного ракетного комплексу і крилатої ракети. У буклетах, які виставлялися на міжнародних виставках озброєнь, ОТРК отримав назву «Грім».

АТО: http://divannaya-sotnya.com.ua/

Стверджувалося, що це високоточна зброя нового покоління, здатна забезпечити створення надійного щита неядерного стримування, як для самої України, так і для будь-якої держави. ОТРК «Грім» мав бути призначений для ураження одиночних і групових стаціонарних цілей на дальностях від 80 до 500 км. Вага бойового блоку одноступеневої балістичної ракети становила б 480 кг. Бойова частина (БЧ) могла б бути виконана за моноблочною або касетною схемою. Моноблокова являє собою осколково-фугасну або проникаючу осколково-фугасну ампулу. Касетна БЧ споряджена осколково-фугасними бойовими елементами. Розрахункова площа ураження ракети — більше 10 000 м². Вага ракети з пусковим контейнером довжиною 7,2 м становить 3,5 т. Бортова система управління ракети інерціальна, комплектовані системами навігації і наведення різного типу (радіолокаційними, оптико-електронними). Автоматизована пускова установка комплексу «Грім» базувалася на шасі вантажного автомобіля високої прохідності і забезпечена набором систем та обладнання для автономного здійснення підготовки до пуску та пуску ракети, який здійснюється за мінометному типом.

На думку фахівців, оптимальним варіантом структурної побудови підрозділів, оснащених ОТРК «Грім», стали б батареї з 2-3 самохідних пускових установок і пересувного командного пункту.

Україна віддала 1240 ядерних ракет, а США вагаються, чи дати нам 1000 «Джевелінів»:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.02.2015, 23:37
20.02.2015, 23:37
200018 4 cfcbest, ste60, anatolbil8, Ar4i
brom53
Автор:
(brom53)
Статус:
Старожил (904 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 0 : 0   2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть