Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

10 фактів про Україну для фанатів «Евертона»

2015-03-18 23:20 Напередодні матчу-відповіді Ліги Європи між «Евертоном» і «Динамо» (2:1 у першій грі) авторитетне ліверпульське видання Liverpool ...

Напередодні матчу-відповіді Ліги Європи між «Евертоном» і «Динамо» (2:1 у першій грі) авторитетне ліверпульське видання Liverpool Echo спробувало розповісти англійцям про Україну.

-- Третій у світі за відвідуваністю mcdonald's знаходиться у Києві, на київському центральному вокзалі. Там щорічно обслуговується 2 мільйони і 283,399 людина.

-- У Києві знаходиться найглибша станція метро в світі. Мова йде про станцію Арсенальна, яка розташована в 105,5 метрах під землею.

-- Наші вболівальники можуть подумати, що вони вирушили на далекий схід Європи, але насправді ні. Центр Європи знаходиться в українському місті Рахів.

-- Українська мова визнана другою за мелодійністю і красою у світі, перше місце у королів опери італійців. Саме так вирішили на лінгвістичному конкурсі в Парижі.

-- Джордж Гершвін написав свою легендарну арію «Summertime» під враженням української колискової «Ой ходить сон коло вікон».

-- Українці - одна з найбільш питущих націй у світі. Будьте обережні, якщо вам пропонують випити. Більше них алкоголь вживають лише молдовани, росіяни, угорці та чехи.

-- За статистикою в Україні розкривають 90% всіх злочинів (у Європі-близько 30-40%). Насправді це мертва статистика, просто в Україні воліють не реєструвати безнадійні справи, як крадіжки мобільних в метро та інше.

-- Український стронгмен Дмитро Халаджі має 63 рекорди у Книзі Гіннеса. Що він тільки не робив з допомогою сили свого тіла.

-- Треба спробувати котлетку по-київськи. Вперше схожу курячу котлету подали ще в 18-му столітті, але саме в Києві вона стала особливо популярною, коли в 1947 її приготували делегації, що повертається з Берліна.

-- Ленні Кравітц українець, як мінімум, його половина. Він син українського єврея, а його мати родом з Карибських островів.

Джерело: fakty.ictv.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2015, 23:20
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть