Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Іспанія – Україна. Роздуми.

2015-03-30 11:31 Очікування: наприклад я очікував, що наша збірна як мінімум зможе не програти іспанцям. Тим більш в ...

Очікування: наприклад я очікував, що наша збірна як мінімум зможе не програти іспанцям. Тим більш в Лізі Європі наші гравці показали, що вони на ходу, про це свідчать результати наших команд.

Враження від стартового складу: дуже здивував мене стартовий склад. Замість деяких гравців я очікував побачити на полі насамперед Рибалку та Кравця ( замість Степаненка і Зозулі ).

Також я не зрозумів його заміну Степаненко – Гармаш. Гармаш, який не мав ігрової практики вийшов на поле, а Рибалка до кінця матча сидів «на банці», і ось не можу ніяк зрозуміти чому.

Гра: перший тайм неприємно вразив. Іспанія мала повну перевагу, а Україна навіть не мала ніяких моментів у воріт Касільяса. У другому таймі стали грати краще, але мені здається, що треба було хоробріше грати у першому таймі, і змістовніше контратакувати. Але все-таки наша збірна мала шанси зрівняти рахунок. Як на мене треба краще реалізовувати свої шанси у матчах проти таких суперників. Причини програшу на мою думку це вибір неправильної тактики і не зовсім правильно вибраний стартовий склад.

Виходячі з цієї гри ми розуміємо, що шанси на прямий вихід з групи малі. Я невпевнений, що з такою грою наша збірна зможе перемогти іспанців, а от Словаччину обіграти шансів більше і більші шанси, що вони десь «спіткнуться». Тому не треба опускати руки і треба просто набирати очки, а там буде видно…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2015, 11:31
30.03.2015, 11:31
202909 1 BruceWillis
IgorSol
Автор:
(IgorSol)
Статус:
Наставник (1091 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть