Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шевцов.Біомеханіка.Корупція.КДК.

2015-04-20 02:21 Швецов... Перше і логічне запитання, як арбітра з таким шлейфом скандальних рішень можна було повернути з ...

Швецов... Перше і логічне запитання, як арбітра з таким шлейфом скандальних рішень можна було повернути з пенсії у футбол...Нерозумію!

Біомеханіка...Хто відповість на питання, що мав робити Ярмоленко, що б втриматися на ногах в епізоді із зіткненням з воротарем Волині Шустом, і як наслідок не давати привід Швецову вигадувати картку за симуляцію.

Чи може в таких ситуаціях, якщо не дають пенальті то картка виписується автоматично...Нонсенс!

Корупція...Схоже, що хтось стимулює не тільки суперників Динамо...

КДК...Динамо має обов'язково подати апеляцію. Ось наприклад в Іспанії днями відмінили дискваліфікацію (а саме жовту картку за симуляцію) Кріштіано Роналдо. У 2012 році відмінили жовту карту Денису Гармашу( цю саму показану Ваксом,що перетворилась в червону).Так що юридичні підстави для відміни картки Ярмоленку є, і ними треба скористатись. Ось витяг із Дисциплінарних правил ФФУ:

               **Статья 60. Юрисдикція КДК...п.4.3. виправлення явних помилок в рішеннях дисциплінарного характеру,прийнятих арбітром. Всі інші рішення арбітра є остаточними;**

Справедливість має восторжествувати. Ярмоленко має грати в матчі з Шахтарем, а Швецов остаточно відправлений на пенсію( в кращому випадку)!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.04.2015, 02:21
klyopa
Автор:
(klyopa)
Статус:
Наставник (1403 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть