Шевцов.Біомеханіка.Корупція.КДК.

Темы:
Чемпионат Украины

Швецов... Перше і логічне запитання, як арбітра з таким шлейфом скандальних рішень можна було повернути з пенсії у футбол...Нерозумію!

Біомеханіка...Хто відповість на питання, що мав робити Ярмоленко, що б втриматися на ногах в епізоді із зіткненням з воротарем Волині Шустом, і як наслідок не давати привід Швецову вигадувати картку за симуляцію.

Чи може в таких ситуаціях, якщо не дають пенальті то картка виписується автоматично...Нонсенс!

Корупція...Схоже, що хтось стимулює не тільки суперників Динамо...

КДК...Динамо має обов'язково подати апеляцію. Ось наприклад в Іспанії днями відмінили дискваліфікацію (а саме жовту картку за симуляцію) Кріштіано Роналдо. У 2012 році відмінили жовту карту Денису Гармашу( цю саму показану Ваксом,що перетворилась в червону).Так що юридичні підстави для відміни картки Ярмоленку є, і ними треба скористатись. Ось витяг із Дисциплінарних правил ФФУ:

               **Статья 60. Юрисдикція КДК...п.4.3. виправлення явних помилок в рішеннях дисциплінарного характеру,прийнятих арбітром. Всі інші рішення арбітра є остаточними;**

Справедливість має восторжествувати. Ярмоленко має грати в матчі з Шахтарем, а Швецов остаточно відправлений на пенсію( в кращому випадку)!

Автор: (klyopa)

Статус: Наставник (1404 комментария)

Подписчиков: 1

31 комментарий
Лучший комментарий
  • Артур(ispolnyaushiy) - Наставник
    20.04.2015 02:29
    Ну те що накоїв сьогодні Швец натякає, що в нашому футболі поки що нічого не змінилося. Щоб довести протилежне цю картку у федерації повинні відмінити. Якщо цього не зроблять, то ми побачимо хто є хто.
    • 11
Комментировать