Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Латвійський актор відмовився від зйомок у російському блокбастері заради України

2015-06-06 11:40 Латвійський актор Зієдоніс Лочмеліс, який знімався в Криму в російському блокбастері "Вікінг", вирішив піти з проекту ... Латвійський актор відмовився від зйомок у російському блокбастері заради України

Латвійський актор Зієдоніс Лочмеліс, який знімався в Криму в російському блокбастері "Вікінг", вирішив піти з проекту через підтримку України і засудження дій російської влади

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на Delfi.lv.

"Я роблю це заради України. Я звичайно, постраждаю у фінансовому плані, але це найменше, що можу зробити на благо України.

Якщо я поїду до Криму і продовжу зніматися в кіно, то буду відчувати себе, немов підтримую росіян. Після того, як Росія підтягнула важку військову техніку до України і послала туди тисячі чоловік, та ще й прозвучала новина, що Путін може віддавати наказ на використання військової сили за кордоном, у мене пропало бажання брати участь у цьому проекті", - сказав Лочмеліс.

У фільмі "Вікінг" актор повинен був зіграти важливу роль, тому доведеться переписувати сценарій або шукати інші способи виходу з ситуації.

"Поки ситуація не зміниться, я з росіянами просто не буду працювати. Ні в Латвії, ні в Росії. Вони створюють якісь чорні списки, накладають ембарго на рибну продукцію. Чому страждати повинні тільки ми? Нехай і росіяни хоч разок подумають про свою поведінку", - заявив він.

Також Лочмеліс відзначив загарбницькі амбіції Росії.

"Не думаю, що вони вгамуються, адже вони одержимі своєю ідеологією, і всі ходять з відчуттям, що це єдиний шлях. Завтра їм може захочеться відібрати шматочок Фінляндії чи Латвії", - додав Лочмеліс.

П.С.: Почему то сразу вспомнил Лорак и Лободу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.06.2015, 11:40
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть