Як я їздив на матч Україна - Люксембург.

Темы:
Сборная Украины, Сборная Люксембурга

Привіт усім шанувальникам Збірної та просто патріотам України ! І відразу попереджаю сепарів та ватників, що усіх (майже усіх) вас я знаю. І ваші аккаунти блокуватимуться - пожиттєво !!! Так що не треба тут писати свою маячню.

А хотілося б розпочати блог словами. "Слава Україні ! Слава воїнам АТО !".

Ми повинні завжди пам'ятати наших Героїв.

А блог присвячується моїм пригодам на шляху до матчу Збірної України у місті Лева. Відразу кажу, що дуже хотів потрапити на цей матч. Так, суперник може для когось не дуже крутий, але я завжди їзджу на матчі Збірної не на суперника, а щоб підтримати Збірну України. А цього разу був ще один привід з'їздити на футбол. Хотілося вирватися з окупації та відчути дух свободи. І трохи, так би мовити, зарядитися патріотизмом у "лігві бЄндЄровців" :) І самому стати трохи "львівським бЄндЄровцем" :)

Шлях був нереально важким. Планував їхати по українській території, але так склалися обставини, що (я цього не хотів, і був категорично проти) довелося їхати через країну-аресора, щоб потрапити до частини Луганської області, яка контролюється.... Геннадієм Москалем :) Я повинен їхати через теріторію агресора, щоб потрапити у свою !!! країну. Це не піддається логіці. Винні у цьому лише ті, яки звали до себе раіссю. І тепер я не можу їздити спокійно по своїй країні...

Заїжджав я до України з величезними труднощами. Пускати прикордонники нікого не хотіли, бо я ж незаконно виїхав з теріторії зони АТО, і в'їжджав теж незаконно. І щоб я міг пройти через кордон, я повинен був викласти штраф у розмірі 1,700 гривень "за незаконний перетин кордону". Дякувати "добрим людим", які за декілька сотень гривень провезли мене через кордон, і я нарешті опинився на теріторії рідної Батьківщини. Хоча я і так живу у Луганську, який є невід'ємною частиною України.

Наступного дня рано вранці, о 3:00, довелося вже вирушати до "лігва бЄндЄровців" повз "київську хунту" :) А якщо казати серйозно, то просто їхав я до хороших людей :) До речі. Їхав до Харкова з декількома прикордонниками та бійцями АТО з Чернівців та Івано-Франківська, які повідомили, що на Півночі Луганщини, з теріторії агресора часто залетають безпілотники. А на теріторії від Півночі Луганської області стоять чималі сили ворога. Так що ніякого розслабону для Генштабу. Реальна війна (не дай Боже це станеться) може початися будь-коли.

Далі їхав через Харків та наші блок-пости. І коли побачив українські прапори, аж на душі легше стало :) Приїхавши до Харкова, відразу ж пересівши до Мерседес-спрінтер, я погнав у гості до "київської хунти" :) Доїхав до столиці нормально. Хунта мене шукала довго, але я встиг "змитися" до Львова :)

І ось нарешті я дістався столиці Західної України - міста Лева. Приїхав я додому. Бо усюди в Україні я почуваю себе, як удома. Вишедши з потяга, відразу побачив на вокзалі невеличку кількість вболівальників з Києва :) І відразу ж попрямував до кав'ярні Львова. А подавали каву чарівні львівські дівчата :) І взагалі відношення до приїжджих зі Сходу зовсім інше у людей з Західної України, ніж до людей з Західної України на Сході. Усі і так це знають. І люди добріші і відкритіши. І менталітет зовсім інший.

Далі попрямував до готелю, щоб "хапнути" автографи з нашими гравцями. Прийшов пізно. Нічого не отримав, але сфоткався з Віктором Вацко і Євгеном Левченко :) Також повз мене непомітно прошмигнув Олег Анатолійович Гусєв. Не встиг привітатися з ним. Але з задоволеннхям полишав теріторію готелю "Дніпро" :) Після відвідин готелю, попрямував до центру. Центр Львова вражає своєю архітектурою. Особливо львівський оперний театр. В центрі побачив не тільки фанатів з різних куточків України, але і бійців АТО та волонтерів, які збирали гроші для армії. Важко усвідомлювати, що цього року держава виділила на армію 87 млрд. гривень, а волонтери та військові, змушені збирати гроші для хлопців на передовій :( Але реальність жорстока. Звісно я теж трохи допоміг - і віддав декілька сотень гривень на допомогу. Важко було на усе це дивитися...

...І ось нарешті настав час, і я поїхав на красень-стадіон. Зайшовши на "Арена-Львів", був приємно здивований кількістю курсантів (якщо я правильно зрозумів) військового училища, які сиділи поруч зі мною. Може не усі знають, і це навряд потрапило до ефіру, але модерадор за 10 хвилин до початку гри, почав затягувати Гімн України, і увесь стадіон підхопив. Це було божевілля. І мене переповнювало відчуття гордості за те, що я знаходжуся у Львові і разом з патріотами виконую Гімн своєї країни.

Матч розпочався і понеслося - "Слава Україні ! Героям слава !". Збірна України почала відразу притискати "карлика" до штрафної. Але у першому таймі жахливі провали в обороні могли призвести до того, що на перерву ми б йшли з сенсанційним результатом, забий Люксембург свій гол. Михайло Іванович виставив найкращих, кого мав у своїй обоймі. Але перший тайм був просто незрозумілим для мене і жахливим з точки зору результату і гри. Але тих, хто освистував Збірну (це я вважаю неправильним) у перерві четвертували :) Другий тайм видався більш веселим. Гол Кравця ввів в екстаз присутніх на стадіоні. А другий гол Гармаша розв'язав горлянки усім присутнім, і за допомогою курсантів, стадіон заспівав народну пісню: "хутін... ла,ла,ла,ла...". Десь на 65 та 90 хвилинах матчу, після оголошення диктором, що на стадіоні присутні бійці АТО, стадіон стоячи вибухав оплесками та вдячністтю на адресу наших Героїв. Третій гол у виконанні нашого "приколіста" Дніпра Євгена Коноплянки поставив жирну крапку у перемозі над Люксембургом.

Виходив зі стадіона задоволеним, як слон. І перемогу здобули, і відірвася я наповну :) За 45 хвилин після закінчення матчу, я був вже на вокзалі дякуючі Дмитру, які підкинув мене до вокзалу. І який дістав мені квиточок на матч. Дякую тобі, друже ! І ще хотів би подякувати одній людині з цього сайту (ім'я цієї людини спеціально не називатиму), яка організувала цю поїздку, і яка однозначно читає зараз цей блог.

Діставшись столиці, вирішив наступного ранку відразу попрямувати до Вінниці і відвідати ще одного відомого патріота на цьому сайті під ніком Sergej Moroz, а в реальності якого кличуть паном Олегом. У Вінниці побачив стільки українських прапорів, що не бачив таку їхню велику кількість навіть у Львові. Бо Вінниця - це Україна, як не дивно б це звучало ;) Наступного дня повернувшись з Вінниці, я попрямував у зворотньому напрямку через Полтаву і Харків. Вирушивши у бік Луганської області, і їхавши через українські блок-пости, на одному з блок-постів, подарував українськім бійцям символіку Збірної України. Хлопцям було приємно :)

Ось так я проїхав в обидва боки - 3,000 км. І не шкодую про це. Враження тільки найкращі. А по-іншому і не могло бути.

Слава Україні !

Слава нації !

Герої не вмирають !

З повагою, Бандерівець (працюючий на Держдеп та київську хунту).

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

54 комментария
Лучший комментарий
  • sergej moroz(ste60) - Эксперт
    25.06.2015 01:14
    Брюс - прекрасный парень! Патриот, но без национализма, настоящий украинец! Правда, я не представляю, чтобы я поехал на игру сборной, за 1700 км, фактически, через зону боевых действий... Надо уважать поступки таких людей!

    Думаю, Владимир не одинок. Тем более, должно быть стыдно нашим футболистам, на такую преданность и поддержку, ответившие безразличным отношением к игре, к чести страны, к своим болельщикам!
    Мне кажется, многие из игроков, не понимают, что им много дозволяется, прощается, и, конечно, оплачивается, за то, чтобы отдаваться полностью игре в своих клубах, а тем более, в сборной страны!

    А то читаешь иные интервью, и посещает мысль, что мы все, и ты лично, что-то должны такому кудеснику кожаного. мяча!
    • 18
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии