Гоміка німці не потерплять в себе

Темы:
Сборная Чили, Майнц, Гонсало Хара

Німецький клуб позбудеться "прихильника" чоловічих сідниць. Через дикий інцидент на Кубку Америки чилієць Гонсало Хара залишиться без роботи у "Майнці". Німецький футбольний клуб "Майнц" має намір продати захисника збірної Чилі, який обмацав сідниці уругвайського форварда Едінсона Кавані під час чвертьфіналу Кубка Америки, повідомляє сайт Еспресо з посиланням на Bild.

Спортивний директор "Майнцу" Крістіан Хайдель зазначив, що клуб не збирається терпіти таку поведінку гравця. «Більше самого тичка мене розлютило те, що сталося потім. Я ненавиджу симуляцію », - заявив Хайдель.

Під час чвертьфінального матчу Кубка Америки між Чилі і Уругваєм Хара був викритий у провокації: підійшовши до Кавані ззаду, він тицьнув суперника пальцем в сідниці. Уругваєць відмахнувся від Хари, і чилієць демонстративно впав. Бразильський арбітр Сандро Річчі, що не помітив, з чого почався інцидент, показав Кавані другу жовту картку і вилучив форварда з поля. Гра в підсумку завершилася перемогою Чилі з рахунком 1:0.

За свій вчинок Хара був дискваліфікований до кінця турніру. Головний арбітр зустрічі також відсторонений від матчів до кінця змагань.

http://espreso.tv/news/2015/06/26/nimeckyy_klub_pozbudetsya_quotprykhylnykaquot_cholovichykh_sidnyc

Автор: (AHATOM)

Статус: Эксперт (38001 комментарий)

Подписчиков: 8

3 комментария
Лучший комментарий
  • Sir Paul(zbitnev2010) - Наставник
    27.06.2015 09:35
    Он - не гомик, он просто негодяй.
    • 3
Комментировать