БОЖЕ, ЗА ЩО МЕНІ ВІД ТЕБЕ ТАКА ЛАСКА ?

       БОЖЕ,  ЗА  ЩО МЕНІ  ВІД  ТЕБЕ ТАКА  ЛАСКА

Боже, за що мені від тебе така благодать? За що мені від тебе така ласка? Чому я всю цю біль маю відчувати? І вимушений я цю правду всю писати?

Тому, що Україна моя матінка страждає, Народ мій любий дітей своїх ховає, А я як народ повинен страждати До того ж про все це я маю думками писати.

Невже Президент цього не розуміє, Що Прем'єра давно треба міняти, А то скоро народ змарніє, почорніє та озвіріє, Тоді їх двох почне з України гнати!

Невже про це нахабство маю я писати І скільки ще народ мій має кричати, Що влада, обрана народом, володарює і їх не захищає, А тільки собі кишені набиває та рахунки поповняє.

Невже сини гинуть за такі в країні зміни Та чують про країну такі новини, І їх обурює, що змін в країні зовсім немає, А народ страждає, горює та помирає!

Владу український народ вже не сприймає, Краще вам того самогубства не робити, Дбати потрібно про Україну та добре жити, А то вас доля гірша чим Януковича чекає!

Ваш український народ вас вже не поважає! Дотримуйтеся свого слова, що перед виборами давали Тому, що народ зараз виживає!

А. Рогуля

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3266 комментариев)

Подписчиков: 7

Комментировать