Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Еще один эксперт об "эксперте" )))))

2015-08-11 14:26 Поки в Україні продовжують вважати експертом Віктора «Пустомола» Леоненка, у програмі Match of the Day несподівано ...

Поки в Україні продовжують вважати експертом Віктора «Пустомола» Леоненка, у програмі Match of the Day несподівано додає у цій ролі Алан Ширер. Перші ефіри колишьного форварда досить швидко розчарували. Навіть ефектно забитий м’яч Ширер коментував у стилі: «Це був чудовий удар». Від одного з найкращих бомбардирів у історії англійського футболу хотілося все ж трохи більшого.

Зрозуміло, що не завжди можна очікувати від екс-футболіста певного рівня володіння словом. Тому й ховається він за добре знайомими фразами, сотні разів почутими за роки кар’єри. Власні емоції він тоді передає чужими словами й для аналітичної програми немає нічого гіршого.

Ширер з часом навчився знаходити свої слова, а потім краще, точніше, чіткіше формулювати свої оцінки. І це важливий аспект його роботи. Ще одним прикладом тут може слугувати аргентинець Дієго Латорре, який дуже багато читає й мова якого, і без того досить пристойна, щоразу набуває нових фарб. Якщо ж читати лише етикетки на пивних пляшках, то далі мосту з лантухом у руках не зайдеш.

http://football24.ua/home/showSingleNews.do?pro_agresivnu_povedinku_messi_vidstavku_byelsi_i_trohi_pro_eksperta_leonenka_blog_dzhulaya&objectId=275685

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2015, 14:26
11.08.2015, 14:26
213425 2 Aratt, Lenchao
deeegeee
Автор:
(deeegeee)
Статус:
Старожил (703 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть