Вже у Львові :)

Темы:
Сборная Украины

Нарешті дістався чудового міста Лева. Чимало було проблем, щоб сюди доїхати. Знов довелося їхати через пости окупантів (на одному пості, один сепарський "дотепник" пожартував, чи немає у нашому автобусі зеків, а те що у колорадів є зеки, то це нормально) і незаконно перетинати кордон. Але головне, що я сьогодні тут.

Вже по-троху налаштовуюся на матч.

Вболівальники, а особливо зі столиці, вже почали прибувати на матч. Очікування від цього матчу тільки одні - перемога з будь-яким рахунком. Знаю, що буде надзвичайно важко даватися гра. З приходом Хацкевіча білоруси почали грати трохи по-іншому. І взламати їхню оборону буде складно. Але ми граємо у місті з найкращими вболівальниками у світі. І цей фактор однозначно повинен допомогти. А виконання Гімну України у Львові - це щось неймовірне. Аж до сльоз пробирає. Хто був на "Арена-Львів", той зрозуміє мене. І я зроблю усе можливе від себе, щоб здолали білорусів :)

Наша Збірна обов'язково повинна підняти настрій. А то і так багато негативу навколо. І я вірю, що перемогу здобудемо. А зараз піду насолжуватися чарівним містом Лева. Усім приємного перегляду :)

Слава Україні !

Україна - понад усе !

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

134 комментария
Лучший комментарий
  • Василь Дудник(betelgeuze1948) - Эксперт
    05.09.2015 08:22
    Не перестаю удивляться нашим болельщикам сборной, которые из самого центра ненависти к Украине регулярно приезжают на игры сборной. Жаль, что нашим игрокам и тренерам это неизвестно, может и играть лучше начали бы..."Это непростая игра будет и для нас, и для белорусов. Состояние футболистов вы видели в играх за клубы, особенно в еврокубках. Нужен ключик к тому, чтобы реализовать их возможности. Этот ключик - психология", - отметил Фоменко. Вот вам господа сборники и элемент психологии, вы же постоянно говорите. что играете для болельщиков ...что еще надо вам ? Попробуйте только не выиграть...
    • 23
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии