Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Артем Мілевський покинув хорватський клуб через те, що відмовився пити з головним тренером

2015-09-07 18:49 Офіційний сайт футбольного клубу «Хайдук» (Спліт, Хорватія) повідомив про розірвання контракту з колишнім футболістом збірної України ... Артем Мілевський покинув хорватський клуб через те, що відмовився пити з головним тренером

Офіційний сайт футбольного клубу «Хайдук» (Спліт, Хорватія) повідомив про розірвання контракту з колишнім футболістом збірної України Артемом Мілевським. З достовірних джерел стало відомо, що в «Хайдуку» чекали на те, що Артем буде частіше відвідувати клубні гуляння та пити спиртне нарівні з рештою футболістами клубу, але Мілевський від цього відмовився.

Це і стало причиною розставання, повідомляє місцевий журнал «Хорватський футбол в картинках».

Артем Мілевський переїжджав до Хорватії для того, щоб перезапустити свою кар’єру, тому старанно працював на тренуваннях, кинув пити, курити і розбивати дорогі автомобілі. Але в керівництві клубу очікували, що Мілевський буде поводитись інакше.

«У «Хайдуку» прийнято багато пити і гуляти, – повідомив журналістам адміністратор фк «Хайдук», який під час розмови перебував у стані алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим протягом всього інтерв’ю просидів на дереві. – На жаль, Мілевський не став заміною нашій зірці, Златану Пьяніча, що потрапив до Книги Рекордів, як самий питущий футболіст Хорватії, а також як рекордсмен за кількістю розбитих елітних автомобілів. Адже саме для цього і запрошували Артема».

«Мілевський поводився неналежно, – обурюється тренер команди Марін Брбіч. – Бувало, що він був єдиним, хто приходив на тренування після клубних гулянь. Його постійно бачили то на біговій доріжці, то в тренажерному залі, тоді як інші футболісти завзято відвідували нічні клуби та ресторани. Він абсолютно не виконував мої настанови по вживанню алкоголю. А потрібно ж поважати традиції клубу!»

Остаточно терпіння керівництва луснуло після того, як Мілевський відмовився пити з головним тренером команди на святкуванні дня народження хом’яка віце-президента ФК «Хайдук», а замість цього поїхав в Загреб на виставку сучасного мистецтва.

Джерело

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2015, 18:49
07.09.2015, 18:49
215579 2 kna, Andrik_drummer
volodacz
Автор:
(volodacz)
Статус:
Наставник (1945 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 3 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть