Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Місія виконана або Трохи про Челсі

2015-09-17 20:06 Шановні колеги! Матч Динамо – Порто уже практично пройшов пік обговорення… Мені хочеться повернутися до справ ... Місія виконана або Трохи про Челсі

Шановні колеги!

Матч Динамо – Порто уже практично пройшов пік обговорення… Мені хочеться повернутися до справ у нашій групі G. Група, яка не є прохідною, але й не є непрохідною… Близько чотирьох годин тому колумніст «аристократів» Jiles Smith виклав свої думки під заголовком «Місія виконана» про перший матч наших суперників по групі Челсі та Маккабі Тель-Авів.

Мені вважається важливим з перших вуст дізнатися, що ж там у… пенсіонерів???

Ось як описує свої враження від учорашнього матчу Jiles Smith:

…Приємно чути звучання гімну ЛЧ у ранньому осінньому повітрі Stamford Bridge! Впевнений, що великі поети уже описали це! Звичайно ця музика як хорал, що тривожить душу, відновлює серце щоб відчути нові горизонти, які відкриваються, та оптимізм, який розтікається по твоєму організму… Якщо ти не Manchester City очевидно І ти не Manchester United насправді, А також не Arsenal, подумай про це… Якось буде важко говорити про цих неперевершених учасників цього видатного змагання у контексті нашого (Челсі) невдалого початку сезону. Але є надія також говорити про нас після учорашнього матчу між Челсі та Маккабі Тель-Авів. Я допускав, що я побачу як наша команда заб’є кілька голів і в той же час, в ідеалі, буде рухатися усі 90 хвилин, не поступаючись ні в чому. І що ніхто не потоне, бо в цей вечір у Лондоні розпочалася не тільки груповий етап Ліги Чемпіонів, але й сезон осінніх дощів!:)) І ті надії були оправдані прекрасним стартом Челсі, який ознаменувався чотирма забити м’ячами у ворота Маккабі! Навіть дощ призупинився!

Але не хочеться говорити, що вечір пройшов повністю без певних проблем, деякої безнадії, яку іноді було важко пояснити, і які поки що є характерними для Челсі на початку сезону і впливають на гру команди. Наприклад, коли воротар Маккабі схопив Вілліана, щоб не дати йому забити, то отримав тільки жовту картку. Дивно. Якщо я правильно пам’ятаю, то Тібо Куртуа за подібний прийом у матчі проти Swansea був вилучений з поля! Та це не вплинуло на результат! Але..

Тим не менш, те, що послідувало далі, було вражаюче спокійним і командним виконанням, з територіальною та ігровою перевагою. Уболівальники гостей були досить шумними і при рахунку 4-0. Здавалося, що в першому таймі вони поставили собі за мету освистувати гравців Челсі, коли вони довго пасували і володіли м’ячем – це не було надто розумним. Згідно статистики наші гості мали грати під свист своїх уболівальників 56 хвилин. Тому ці дії уболівальників припинилися швидко, коли вони зрозуміли куди рухається гра…

Але матч запам’ятався за гру Ruben Loftus-Cheek у його першому матчі ЛЧ. На жаль, він отримав попередження на самому початку гри, що може привести вивести будь-якого гравця з рівноваги, але він грав уже спокійно до кінця матчу.

А таке можна нечасто побачити: удар Азара з пенальті був настільки неточним, що м’яч залетів аж на верхній ярус на Shed End (назва частини стадіону Челсі). Тільки за відомими йому законами фізики Азар міг загнати м’яч так високо в такому обмеженому просторі!:)) Він також міг заробити бали за силу удару!:)) Експрес-аналіз цього удару показав, що якби не будинки довкола, то м’яч опустився би в Темзу десь у районі майданчику для гелікоптерів у Battersea (житловий масив на півдні Лондона)!:))

І ще що можна сказати, що це не вплинуло на Азара. І після цього він не один раз віртуозно проходив через ряди захисників опонентів так, ніби він вбирав у себе мелодію гімну ЛЧ, яка його оживляла. І ця мелодія також оживляла всіх присутніх фанів Челсі на стадіоні.

У нас не було такого досвіду, який ми маємо зараз, у попередні роки. Але, коли ми бачимо, що у нас такі розчаровуючі результати в АПЛ зараз, то команді зараз потрібен якийсь позитив на фоні турнірної таблиці АПЛ. Треба надати можливість календарю лагідно подивитися на тебе і надати перерву для проведення правильного матчу у правильний час! У такий момент ти не хочеш зустрітися з противником, який реально не слабкіший за тебе, але який трохи м’якший і історично простіший…

Але у будь-якому випадку, не може бути краще, ніж проводити наступну гру проти Арсенала на своєму стадіоні.

Календар зробив свою справу, тепер справа за командою…

Ремарка: Слід зауважити, що журналіст випромінює певний оптимізм. Він вважає, що на даному етапі місія виконана волею календаря. І команда має скористатися його прихильністю, що продемонстрував учорашній матч. На його думку Челсі вибирається з ями. Наступний матч в АПЛ проти Арсеналу може підтвердити чи заперечити це. Я не хочу підтвердження, бо я вболіваю за Арсенал.

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/09/giles-smith--mission-accomplished.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.09.2015, 20:06
17.09.2015, 20:06
216477 2 godar, sw68
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть