Wanted! The Special One

Темы:
Жозе Моуринью

Друзі! Всім привіт! Буде захотілось написати блог на підтримку Моуріньо! Чорт забирай! Як же набридло оце копирсання у нижній білизні не тільки сеу Жозе, а і вцілому у тренерів що знаходяться в проблемній ситуації ! І при цьому я розумію принципи роботи преси і мас медіа - тут як у савані - якщо ти поранений то ти жертва.

.. Але навіщо вже аж так цькувати людину? Тим більше що Моуріньо чи не найуспішніший тренер для всіх команд з якими він працював! І тут ще додайте проблеми з Євою Карнейро та Азаром - взагалі жити не хочеться... Так було і з Клоппом і з Анчелотті і з Роджерсом нарешті! Але тих 'зачепило' значно менше аніж Особливого. Просто пішли собі по тихому (відносно) в інший клуб і все... А тут влаштували цілу травлю нехай навіть і епатажної людини яка звикла до скандалів навколо своєї персони. Я особисто хотів би бачити Моуріньо в Інтері чи в Мілані чи навіть в Юве та й кожен з власників клубів вголос чи потай хотів би бачити Моуріньо в своїй команді. І тільки цим пояснюється галас навколо нього бо так він швидше втратить роботу і швидше дістанеться комусь із президентів ! У будь якому разі скільки новин про Жозе - і про Едена і про Єву і про 'злив' тренера командою і про французькі висловлювання що мовляв його методи застарілі- то вже занадто! Я за те щоб Моуріньо лишився в Челсі і закрив рота критикам! Вірю що так і буде! Дякую за Інтер!

Автор: (zelmar)

Статус: Наставник (1056 комментариев)

Подписчиков: 2

4 комментария
Лучший комментарий
  • Владимир Захарченко(woldemar868) - Наставник
    03.11.2015 14:03
    Это версии журналюг,на самом деле никто не знает о договоренностях Моура и Абрамовича.И тот и другой люди разумные,ситуацию разрулят.
    • 1
Комментировать