Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки щодо перспектив в ЛЧ "і взагалі"

2015-11-05 12:54 Вирішив додати свої "п'ять копійок". Відбувся черговий тур в груповому раунді ЛЧ. Картина починає вимальовуватись. Математики ...

Вирішив додати свої "п'ять копійок".

Відбувся черговий тур в груповому раунді ЛЧ. Картина починає вимальовуватись. Математики вже все порахували, перемога в Португалії дуже підвищує вірогідність проходу в плей-офф. Ось тільки є один нюанс - суперник, з яким нам грати значно небезпечніше сьогоднішнього (або вчорашнього) Челсі.

Повторюсь, нам грати проти кращої селекційної служби в світі. Проти команди, яка, продавши пів основного складу, вже через кілька місяців готова на рівних грати в групі ЛЧ. І гра цієї команди не залежить від того, вийшов Гармаш на поле, чи ні. (Гармашу окремий респект, схоже, він дійсно стає лідером команди). Згадайте київський матч. Не встигли вболівальники усістись на місця після голу, як Порту зрівняв рахунок. У другому таймі вони випустили кількох фактично новачків і вони дійсно підсилили гру. А зараз вони взагалі вже не новачки, а зіграна команда. У внутрішньому чемпіонаті Порту йде на другому місці, без поразок, пропустивши найменше м'ячів. Хто сказав, що Динамо легко буде з ними грати? Звідки ця бравада? "виграємо і в 1/8". Можливо я помиляюсь, але в матчі з Порту менше шансів на перемогу, ніж з Челсі. До речі, добре, що спочатку матч з Порту, а не з Маккабі. Не буде ніяких нікчемних сподівань на "немотивований" Порту. Все-таки хочеться помилитись щодо гри з португальцями.

Далі. Засмучує непомітність багатьох гравців. Щодо легіонерів взагалі враження, що деяким з них (не всім) Динамо "до лампочки" і вони з задоволенням би злиняли. Щодо місцевих гравців. Невже дійсно праві ті, хто казав, що Ярмоленко втратить мотивацію, якщо змушений буде залишитись в Динамо? Чи його рівень дозволяє гідно грати лише з середняками УПЛ, як вважають фанати Шахтаря? Так начебто ж ні. То в чому справа? Чому гравці не можуть нормально прийняти та віддати пас? Нехай на тренуваннях грають в той самий "квадрат". Хоча, на мою думку, цього мали навчити у юнацьких школах, дорослі футболісти мають вміти пасуватись, а не творити обрізки на полі, які призводять до голів у ворота команди. Якщо Ребров відпрацьовує модель гри з пасуванням, то це пасування має бути відточене до рефлексів. Удари. Чому гравці постійно б'ють повз ворота? Теж на тренуваннях не навчились? Десь читав, що той самий Блохін після тренувань часто залишався і відпрацьовув удари по воротам - з льоту, з місця, біжучи, з меж штрафного майданчика, з дальніх відстаней, з флангів.

І щодо перспектив. Припустімо, ми зуміємо пробитись в 1/8. А там натрапимо на Баварію, ПСЖ і з такою грою, як в першому таймі, вони відвантажать нам торбу голів. Досвід? Може дійсно для початку краще пройти якнайдалі в Лізі Європи, а може й спробувати виграти її. З цього приводу думки різні, особисто я не визначився ще.

Десь так.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.11.2015, 12:54
05.11.2015, 12:54
220575 0
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть