Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ми на ЄВРО-2016!

2015-11-18 13:11 Ми на ЄВРО!!! Панове, проламано цю стіну плейофф, щоб її!!! Ви розумієте значення цієї події?! Знято ...

Ми на ЄВРО!!!

Панове, проламано цю стіну плейофф, щоб її!!! Ви розумієте значення цієї події?! Знято багаторічне прокляття! Вперше в історії, після п'яти невдалих стиків збірна зуміла розбити перепони, зуміла, до речі теж вперше в історії кваліфікуватись на чемпіонат Європи.

Ми на ЄВРО!

Панове, ми не будемо знову нудьгувати в червні!

Ми не будемо байдуже проглядати перелік учасників та ліниво обирати, за кого б нам там повболівати. Ми будемо з хвилюванням спостерігати за жеребкуванням у грудні та фантазувати й вибудовувати, який варіант краще. Ми будемо надактивно вболівати, переживати до нестями, прогнозувати стартові склади збірної, рахувати залікові бали опонентів у нас та в сусідніх групах. На стадіонах Франції звучатиме наш гімн та майорітимуть наші прапори! Деякі з нас безумовно побувають у Франції на стадіонах та особисто підтримають команду.

Ми на ЄВРО!

Не хочеться згадувати про словенців, цей гопницький набрід не має права називатись футбольною командою. Не хочеться зараз піднімати питання про нашу невиразну гру. Ось трохи пізніше прийде спокійне усвідомлення того, що ми приймаємо участь у найбільшому футбольному форумі континенту, тоді й постануть питання щодо вирішення проблем та підготовки до якомога успішнішого виступу. Попереду понад пів-року радісного очікування. Ми знову на ЄВРО! Слава Україні!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2015, 13:11
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть