Неповторний Денис

Темы:
Динамо, Денис Гармаш, Олимпик, Андрей Ярмоленко

Денис Гармаш – дійсно неповторним гравцем. Я довго думав, з ким його можна порівняти в футболі, і так жодної кандидатури не знайшов, навіть приблизно.

Напевно, на найбільшою перевагою та індивідуальністю Дениса є його сприйняття футболу. Так, як думає і сприймає футбол Денис не робить більше ніхто.

Одні центральні півзахисники вміють дуже гарно грати на оборону, інші – мають креативні здібності, треті- мають гарний пас, четверті- можуть дуже гарно читати гру.

Всі ці здібності та таланти присутні в півзахисника Динамо. Це просто щось неймовірно фантастичне.

Гармаш може однакова вдало може оборонятися та вміє атакувати. В нього просто неймовірний за витонченістю пас( пригадайте пас в Гладбаху на Ярмленка, або в матчі –відповіді на Ідейе, коли вже рахунок став 1-2), може розпочинати атаки, може і вдало їх і завершувати, однаково гарно грає головою та ногами

Дуже важливо, що йому присуще нестандартне мислення. Дуже часто він завдяки своїм неодинарним діям ставить суперника в глухий кут.

Дуже довго думав та аналізував, чого не вистачило Динамо в минулому сезоні ще для більш вдалого виступу в ЛЄ. Прийшов до висновку, що в матчах, в яких Динамо поступилося, якраз не вистачило лідера на полі. Лідера в середині поля, який в тяжкі хвилини міг би повести команду за собою, взяти ініціативу в свої руки.

Все було, якось стандартно, особливо в матчах з Віолою, коли потрібно було вижимати максимум, здивувати суперника, але ми, на жаль, діяли стандартно, майже без ризику. Ось якраз цією настандартністю міг бути і Денис

Бачив, як Гармаш готувався до матчу проти Олімпіка. В людини реально горять очі. Склалося таке враження, що гравець вперше буде грати в основі Динамо. Людина отримує задоволення від футболу. В сучасному світі грошей і матеріальних благ- це щось неймовірне.

Багато хто пише про зайві картки. Але Денис Гармаш без емоцій буде зовсім іншим гравцем.

Так хочеться чисто по –людській, щоб в цією людини було все добре, як в футболі, так і особистому житті. Щоб було не було більше ніяких травм( матч в Львові проти Словенії змусив трохи перелякатися, коли Денис тримався за коліно). А сумнівів в тому, що він стане лідером Динамо в мене вже давно немає

Автор: (tyschenko)

Статус: Наставник (1047 комментариев)

Подписчиков: 24

24 комментария
Лучший комментарий
  • Петр Наконечный(PiterNak) - Наставник
    26.11.2015 08:22
    Чим хорош Гармаш, це тим, що може і у відборі добре зіграти і пас віддати, забити як ногою, так і головою.Універсальний боєць.Скажи який в тебе півзахист, і я скажу яка в тебе команда.
    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии