Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без подвійних стандартів або Чесність перед собою

2015-12-02 06:27 У продовження теми - 101-ший раз про натуралізацію 1 Тищенко Сергій (tyschenko) http://dynamo.kiev.ua/blog/222680-101-shij-raz-pro-naturalzatsyu та 2 Натуралізація ...

У продовження теми - 101-ший раз про натуралізацію 1 Тищенко Сергій (tyschenko) http://dynamo.kiev.ua/blog/222680-101-shij-raz-pro-naturalzatsyu та 2 Натуралізація чи асиміляція?
Юрій Вигурівський (yurta) http://dynamo.kiev.ua/blog/222421-naturalzatsya-chi-asimlyatsya

Моя позиція (особиста) -що у збірній повинні грати українські громадяни ,яким небайдужа наша рідна країна.

Тобто не треба перетворювати збірну в черговий клуб для певних "власних хотєлок" Я не можу зрозуміти, коли у нашій збірній грають гравці, які або зневажають Україну або мають "конформіську позицію" - " А что я ? А я за мир =то есть за всех" (с) -по суті, підіграючи не відкрито оккупанту -Кремлю-у цьому вони не зізнаються -а сепарам ( Усліщьте данецк -у стилі Ахмета - хоча ясно за кого він -як й менеджмент Шахти)

Я не можу зрозуміти - як каталонці -гравці Барселони кричать - "Каталонія-не Іспанія" (с) не тільки грають за збірну Іспанії (використовуючи у власних амбітних цілях -де патріотизмом й не пахне ) ,а усіма благами іспанського громадянства Я не бачив ,щоб всі ці "патріоти Каталонії" відмовлялися грати за Іспанію -бо вони ж не іспанці бачте -й вони не уявляють себе поза збірної незалежної Каталонії. Або вони не щирі -що теж багато про що них говорить .

Якщо легендарний гравець Сокола збірної України та зірка НХЛ Дмитро Христич хотів виступати лишень за Україну -він дочекався моменту -коли зміг виступати за нашу збірну (але не одів футболку Раші) Оце називаю -справжнім патріотизмом.

До чого це я - нехай каталонці вихначаться усе ж таки - іспанці вони чи ні -як наші збірники-українці вони чи зрадники Батьківщини -посібники сепарів та оккупантів. Якщо друге -то таким не місце у нашій збірній

Виступи за збірну -це не просто гра-це громадянська позиція громадянина Через спорт та багато інших сфер життя -виховується молодь Як буде вихрвуватися підростаюче покоління на прикладах -опущених до ніг голови Ракітського під час гімну (ну стань хоч рівно -та приклади руку до серця -хоча хто знайомий з його позицією- та читав та слухав його в'ю -знають ,що в нього є народ Дамбаса, а не України Чому навчить Степаненко ( який з дружиною ,яка всім кричала ,що ми Крим просрали та віддали ,а не рОсія оккупувала ) їздили в Крим та пояснювали чому туди їздять та ще дружину пЯтова ( селфі з Сепарами воротаря та вигуки у львівському ресторані -що буцімто укрраїнська армія бомбить його дім у Донецьку) звали й ті приїхали туди ж Можу уявити лишень -що вже на місці розказувала ця кампашка.

А тепер припустимо - що даримо паспорти та можливість пограти за збірну- легіонерам Шахти (хоча інших теж стосується нехай у меншій мірі) там така "підготовка" політична з боку Ахмета,Палкіна та інших посібників оккупантів ,що навіть представник хорватів (нація ,яка підтримала українців) Даша Срна розказує не як патріот Хорватії ,а як скажуть господарі з Дамбас-арєни

Вам потрібна збірна сепарів або пристосуванців? Чи може все таки " Україна -понад усе " (с)-це не пустий для вас звук?

Якось рік назад -всі та й зараз багато, але на інших форумах та нілках - переконували ,що вони за бойкот ЧС-2018 ..Але.... Читаю тут на сайті та інших майданчиках і чим ближче ЧС-2018 багато хто забуває, коли будує "наполеонівські плани" збірної-де буде відбуватися наступний чемпіонат Вже чутно як багато хто - мріють, щоб ми туди потрапили та виступали

Футбол потрібно любити ,але не за будь-яку ціну Щїирим потрібно залищатися завжди -щирим перед іншими, а головне-перед самим собою Без подвійних стандартів.

Тому й призначення нового ГТ та помічників -треба дивитися й з цієї точки зору -нам потрібний головний тренер та збірна - які не будуть заради власних амбіцій їхати до Москви на ЧС -тобто не забуватимуть ,що насамперед вони громадяни та патріоти-,а вже потім- футболісти-нехай й непересічні

" Можна все на світі вибирати сину Вибрати не можна тільки батьеівщину ! " (с) Василь Симоненко

І ще один момент То в епоху "радянських спорткомітетів" -була жага отримати грамоти та медалі-будь-якою ціною (навіть проти аматорів професіоналів випускали) Нічого не нагадує ? Чи нам потрібна " брєжнєвщина" ,коли заради власного хотєнія - будемо петворювати збірну у профсоюз закордонних гравців, які хочуть пограти у фінальних частинах ЧС ТА ЧЄ ?

Команду потрібно після ЧЄ оновлювати-причому кардинально ЧС-2018 на даний момент не перенесли з Раші -і наші зірки до ЧЄ-2020 дуже постаріють-а дехто вже на пенсії за нас бігає -як TИмощук той же.

Є в нас молодь-не треба нам легіонери -просто їй потрібно довіряти - виховувати й допомагати ,а не бути притулком у збірної - для тих ,хто не пройшов кастинг у своїх збірних Не потрібно "опошлять" все це У нації повинна бути мета ,але не треба її ховати -не розпочавши її втілення у життя.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.12.2015, 06:27
manowar-723
Статус:
Старожил (540 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - Не состоялся
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть