Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нас вже перемагають? Ну-ну...

2015-12-13 15:21 Зараз звідусіль лунає багато гучних заяв, де "міряють", хто сильніший, а хто слабший. Дехто вже й ...

Зараз звідусіль лунає багато гучних заяв, де "міряють", хто сильніший, а хто слабший. Дехто вже й місця в групах розподілив! Деякі конкуренти вже визначили Україні 3-4 місце. А чи не зарано? Це спортивна гра і може трапитись все, що завгодно. Нехай собі конкуренти роблять гучні заяви. В таких випадках часто вся енергія виходить "в слова", а не "в діло".

Нашим же бажаю не слухати зухвалі закиди, а також самим не хвалитися. Краще добре підготуватись фізично, тактично, а найголовніше - психологічно (ПОВІРИТИ в свої сили, ми - не гірші) і ще дужче згуртуватись в КОМАНДУ, як єдиний механізм, що діє разом і в атаці, і в обороні. Дисципліновану "німецьку машину" можна пройти лише так.

Щодо фартовості жребію. Наврядче нам було б легше з Іспанією чи Францією. Як на мене, найскладніша - група D, а нам дісталась нормальна середня група. Звісно ж, що Німеччина - фаворит. Але ж на Євро ми потрапили не за для прогулянки, слабких команд тут уже немає і треба не боятись грати з кожним в свою гру. Якщо з тими ж німцями відразу ж налаштовуватись на нічию (на "не пропустити"), то буде нам "Хен де хох!" Треба вірити в свої сили і налаштовуватись на перемогу, в т.ч. з німцями. "Как вы яхту назовёте - так она и поплывёт".

В цьому блозі хотів зачепити саме ПСИХОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ, бо вважаю його пріоритетним. Часто наш менталітет заважає нам впевнено виглядіти перед іменитими суперниками. З самого дитинства не лише футболісти, а й всі ми приучені, що Німеччина, Франція, Іспанія, Італія кращі за нас країни в усьому, в тому числі і в футболі. Тому, коли збірники виходять на поле з такими командами, в них часто з самого початку вже дрижать коліна і м’яч не тримається в ногах. Як результат - програші.

Вважаю, що такі ігри програються ще до їх початку, на рівні підсвідомості, психологічно, бо всі тримають в голові думку: "Вони сильніші!" Але достатньо налаштуватись по-іншому, не дивитись на імена чи назви країн - гра буде зовсім іншою. Яскравий приклад: останній матч на виїзді між "Порту" й "Динамо" (хоч це й клубний футбол, та суть та ж). Добре налаштувались, в першу чергу психологічно і тактично, і все вийшло!

Звичайно ж це багато в чому залежить від роботи тренерського штабу, доля якого днями вирішиться.

Нашим збірникам бажаю добре відпочити, набратися сил та сміливо дивитись у майбутнє і повірити в те, що перемогти можна будь-кого, незалежно від імен! Показати всім, "що ми браття КОЗАЦЬКОГО роду"!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.12.2015, 15:21
13.12.2015, 15:21
223690 2 dk61, BruceWillis
Vetal_D
Автор:
(Vetal_D)
Статус:
Старожил (753 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть