Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сторони ,які могли бути зацікавленні у загранні Зінченка за збірну

2015-12-16 00:12 Багато, хто задається питанням -навіщо було загравати Зінченка і хто був зацікавлений у такому розвитку подій ...

Багато, хто задається питанням -навіщо було загравати Зінченка і хто був зацікавлений у такому розвитку подій ?

Треба зазначити-що є більш прямі, а є більш опосердковані учасники цього пооцесу(не тільки із Зінченко а й з іншими футболістами)

Ситуацію треба розглядати глибше -системніше і комплексно-тому -це не справа Зінченкa лишень ,а багатьох питаннь у розвитку футболу українського та суспільно політичних процесів з країною-оккупантом.

Тобто зацікавлених сторін може бути безліч - можуть й всі бути зацікавлені-,а може частина Перелічені -ймовірні зацікавлені сторони та приблизні їх мотиви. -тут не враховані -усілякі-кум, брат, сват-хоча теоретично-й таке може бути однією з груп зацікавлених_ )

Мені важко- не знаючи всієї підноготної ставити порядкові номери за ступінню ймовірності -тому порядкові номери не матимуть ніякого значення -це просто перелік сторін,, які на мій особистий погляд були зацікавлені у загравані Зінченка за національну збірну (та ще й у матчі з Іспанією на останніх хвилинах ,а не з Македонією)

1 Збірна України -хоча наче вже за молодіжку був заграний -не знаю При чому не хочеться, щоб наша збірна формувалася якщоне з сепарів Ракітських вмпадкових легіонерів-( футбольне громадянство )Девічів ,які до то ж у складні часи-часи війни виступають у країні-оккупанті то просто пристосуванців -яким все байдуже -ні вони якби за Україну у футболі -але не мають чіткої позиції у суспільно-політичному розвитку Батьківшини та розвитку гпрмадянського суспільства.

Не знаю -з одного боку Зінченко -молодий і цим можуть пояснювати-його вчинок-переїзд в Уфу -тобто ,що не до кінця все розумів ,але не можу цілком погодитись з цією думкою лише подальші вчинки розставлять акценти -хоча от зараз навіть явних сепарів-Ракітських та усіляких сепарсько-пристосуванців- Степаненка та Пятова не викинеш зі збірної В чому є небезпека ? Та в тому ,що процес може бути неконтрольованим- і питома вага дійсно українців у серці, а не за паспортом може мати бути не такою значною ,а звідси - вже збірна перетвориться у якийсь клуб за інтересами-чого б явно не хотілося

2 Клуб "Уфа" - звісно ціна явно піднялася- ,а він ще зіграв з Іспанією, а не Македонією Для мене така б обставина була б неважлива ,але у трансферній політиці враховуються такі моменти.

3 Новий клуб Зінченка

З цим клубом допоки неясно -причому невідомо-в якому чемпіонаті він буде-і в залежнлсті від чемпіонату- причини та обставини можуть бути різні Одне можу сказати- що зовсім не означає -загравання за збірну УКраїни, що він буде виступати ,саме в нащому чемпіонаті, .а існує немала ймовірність -що навпаки Як варіант-Зеніт-Газпром.

4 РОсійська ПЛ агенти та клуби - вони дуже зацікавлені, щоб наші гравці там грали -і це пов'язано з наступним пунктом теж А якщо гравці будуть тікати в рОсію вільними агентами-то й поготів-оскільки багато українців відмовлятися підписувати контракти з укр клубами-то там вже раді всім -якщо не підійде-просто відмовляться.

5 Кремль Влада Параші

-тут вже питання не саме у Зінченко -а у представнику з України ,який заграний за збірну України, але виступає у чемпі Росії В попередньому пункті писав про футбольну складову-а тут політична ПОказати ,що нічого не відбувається- укр футболісти збірники грають у чемпіонаті рОсії-а звідси яка війна і тіпа вони чекають на чС-2018 у Росії

Тобто відновити потік українських футболістів у чемп Росії -зробити питому вагу таких гравців - включаючи легів та сепарів(яким все рівно все) у збірній .що прагнитимуть поїхати до Москви на ЧС-2018 і будуть підбурювати людей та проштовхувати певні процеси зсередини.

6 Шахта-так саме Шахта Так від них пішов- Шахта вимагає компенсацію і чим більше він вартуватиме-тим більше ця компенсація буде і більш резонансніша подія буде з вимаганнь компенсації Шахтою за Зінченко.

7 сепарське крило у ФФУ та взагалі у політиці та побуті -які перебувають або в укр владі-центральній чи місцевій чи у серйозному бізнесу, які себе асоціють з Парашею-відкрито або опосередковано.

8 Динамо Київ -допоки новин особливо нема Так чутки Але можливо-я на дaний момент більше схиляюсь , що Зеніт

Звісно, деяким вболівальникам Динамо хочеться, щоб він прийшов у Динамо Київ та почав грати у збірній Україні -але я нажаль невпевнений ,що це нам потрібнo-ек відкидаючи потенціал футболіста Поки відповідей нема - хлопець хоче пограти на чЄ-теж факт-хоча б поки туди поїхати.

Давайте не будемо поспішати і не будемо бігти за " Дешевим рубльом(він тіпа здібний-пишуть дехто) -оскільки подивіться на Крим та Донбас-на вату, яка повелася на дешеві обіцянки Кремля та Путлера.

Поважаймо себе й тоді може будуть цінувати й нас.

Слава УКраїні!

P.S Читайте уважно текст -перед тим як писати коммент*не виривайте фрази з контексту пліз! )

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.12.2015, 00:12
16.12.2015, 00:12
223890 2 Dudarr, Lvovi4
manowar-723
Статус:
Старожил (540 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть