Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Саакішвілі. Що далі?

2015-12-17 12:48 Соррі, що не в тренді щенячого захоплення з приводу перепалки Авакова і Саакашвілі, але звик шукати ...

Соррі, що не в тренді щенячого захоплення з приводу перепалки Авакова і Саакашвілі, але звик шукати в політиці мотиви і реальні причини, а не картинки розглядати.

  1. Скандалів від Саакашвілі буде все більше. Потрібно терміново йти з Одеси, де реальних результатів немає (свій прокурор і міліціонер так і "не знайшли" в Одесі великої корупції.

За дріб’язковою корупцією у нас 20 років борються. Здають тих, хто не ділиться). Перший план не спрацював (пересидіти до виборів у Грузії) - Саакашвілі позбавили громадянства. Тому потрібен план Б.
  • План Б. Більше скандалів і шуму в затребуваної народом ніші "боротьби з корупцією" - більше шансів залишитися в українській політиці. Скривджених у нас люблять. Звідси всі ці "антикорупційні форуми" і т.д. Навіщо форум проводити, якщо у тебе є цілий зам прокурора Сакварелідзе? Борись! Але це не так ефектно і нудно. В ідеалі домогтися розпаду коаліції і перевиборів парламенту, в нинішній конфігурації він приречений на розчарування і безславний відхід в забуття і в Україні і в Грузії.

  • Саакашвілі дуже грамотний політик з хорошими інстинктами помноженими на кавказький темперамент і відмінним володінням американськими політичними технологіями. У нас поки таких не роблять.)

    P.S. Я сам не захваті від Кабміну і верхівки нашої, але тут, скриплячи серцем, погоджуся з американцями, які вимагають збереження коаліції і керованості в країні. Принаймні є кому прищемити яйця папками ФБР тихими і затишними вечорами з посольстві США. Якісь реформи зі скрипом так сяк то йдуть. Бардак на півроку після розпаду коаліції нічим добрим не закінчиться. Реформ точно не буде. З кого ви питати будете?

    Taras Zahorodniy

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    17.12.2015, 12:48
    17.12.2015, 12:48
    224021 0
    sergakk
    Автор:
    (sergakk)
    Статус:
    Наставник (2439 комментариев)
    Подписчиков:
    4
    Медали:
    Выбор редакции × 1
    Топ-матчи
    Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
    Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
    Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
    Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть