Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Іспанська газета, яка звинуватила Коноплянку у фашизмі, визнала свою помилку

2015-12-26 07:41 Іспанське видання La Voz de Galicia змінило статтю про футболіста збірної України та "Севільї" Євгена Коноплянку, ... Іспанська газета, яка звинуватила Коноплянку у фашизмі, визнала свою помилку

Іспанське видання La Voz de Galicia змінило статтю про футболіста збірної України та "Севільї" Євгена Коноплянку, якого звинуватило у фашизмі.

В газеті розмістили фото Коноплянки поруч із лозунгом "Слава Україні! Героям слава!", а назву придумали кричущу - "Фашистське посвячення футболіста "Севільї" Коноплянки".

Минулого тижня багато інтернет-видань опублікувало цю, так би мовити, "новину". Причому і українські, і, ясна річ, російські. Як виявилося, журналісти використали твіт Draza Mihailovitx, який є прихильником вигаданої "Новоросії". А "Слава Україні!" він приписав УПА, яку назвав спільниками фашистів під час Другої світової війни та учасниками етнічних чисток у Львові та Тернополі, пише stopfake.org. Тепер же видання визнало помилкове трактування значення та історичну важливість для сучасної України вітання "Слава Україні! Героям Слава!", і повністю змінило текст новини. Навіть заголовок був змінений на "Суперечка по гравцю "Севільї" Коноплянці", текст про чистки видалено і замінено на "УПА воювала проти нацистського вторгнення і проти комунізму в СРСР з ідеєю незалежності України. Сьогодні гасло втратило свою історичне навантаження і використовується українцями, які виступають проти дій Росії в країні".

ТСН.1+1

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.12.2015, 07:41
Johny
Автор:
(Johny)
Статус:
Наставник (2322 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть