Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще одні манкурти-"імперці". "Брати Карамазови"

2016-01-05 10:04 Український музикант назвав Україну і Росію однією імперією, а Євромайдан безумством Соня Войченко 05 січня 2016, ...

Український музикант назвав Україну і Росію однією імперією, а Євромайдан безумством

Соня Войченко 05 січня 2016, 01:08

Український рок-музикант та лідер гурту «Брати Карамазови» Олег Карамазов заявив, що Україна і Росія є однією великою імперією. Також рокер сказав, що йому не хочеться співати в Україні.

Таку заяву Карамазов зробив в ефірі російської програми «Червоний Кут» під час інтерв'ю режисеру Московського театру драми і комедії на Таганці Владу Маленко. Новину передає «Преса України».

Зокрема, під час спілкування з Маленко український рок-музикант розповів про «божевільну революцію у Києві», події на Майдані, «розгубленість українців».

«Я продовжую жити в Києві, хоча дуже багато змінилося з початку цієї божевільної революції. Я думаю, що мало хто образиться на мене з киян, якщо скажу, що все-таки ми — Русь, ми —одна велика країна, велика імперія! Я говорю зараз не про короткий проміжок, а про великий. З хвилюванням їхав в Москву і те, що я тут побачив, мене дуже порадувало», - зазначив Карамазов, маючи на увазі Україну та РФ.

Нагадаємо, відомий український музикант, лідер рок гурту «ВВ» Олег Скрипка висловив свою думку, чому окупований Кримський півострів, 100% не буде територією Російської Федерації.

Музикан розповів, що за його внутрішнім чуттям, жителі України взагалі не хочуть повернення Криму. Адже українці по великому рахунку ображені на жителів окупованого півострову.

Звідси. Також відео з цим товаришем

PS. ніколи не любив цю групу. Якось випадково натрапив на їх виступ - вони були на розігріві на концерті Роберта Планта. Що сказати - це просто різні вагові категорії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2016, 10:04
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Колос Заря 0 : 0   9 мая 15:30
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00
Лига конференций Олимпиакос Астон Вилла - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть