Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Інтерв'ю Олександра Шовковського Журналу Ліги чемпіонів

2016-02-21 22:34 Шановні колеги! Щойно прочитав інтерв'ю СаШо для журналу ЛЧ. Мене зацікавив коментар шанованого мною колеги York ...

Шановні колеги!


Щойно прочитав інтерв'ю СаШо для журналу ЛЧ. Мене зацікавив коментар шанованого мною колеги York Ship (yorkship).


Хто не читав, тим хочу процитувати його слова після інформації про інтерв'ю: "Думаю, и клубу и ФФУ пора уже инициировать создание украинской версии веб-сайта УЕФА (виділено мною). Слишком уж много у нас в последнее время различий во взглядах на общую историю, как и разногласий по нашему настоящему, и очень хочется надеяться, что и по нашему будущему с сегодняшними формальными "держателями" русского языка и правопреемниками всего того, что осталось в совдеповском прошлом Украины..."
http://dynamo.kiev.ua/news/230297-aleksandr-shovkovskij-dinamo--komanda-sposobnaya-mnogim-prepodnesti-syurpriz-video#comment-4230769


Важко не погодитися з такими словами.


Тому хочу запропонувати з'ясувати думку колег щодо висловленої York Ship (yorkship) ідеї. Я вважаю, що ми заслуговуємо на те, щоб десятки мільйонів українців по всьому світу читали про футбол українською мовою на офіційному сайті європейського футбольного союзу. Хіба це не буде ще одним кроком у євроінтеграції України!?


Можливо думка читачів такого популярного сайту підштовхне як керівництво Динамо, так і керівництво ФФУ зробити практичні кроки в цьому напрямку.


Чи потрібна версія офіційного сайту УЕФА українською мовою?


Буду радий прочитати і коментарі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть