Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Динамо

2016-02-28 14:18 Доброго дня шановні відвідувачі сайту! Цей пост заставляють написати останні подіі та новини на улюбленому сайті. ...

Доброго дня шановні відвідувачі сайту! Цей пост заставляють написати останні подіі та новини на улюбленому сайті. На жаль.заходячи на сайт.щоб взнати останні новини про улюблений клуб Динамо та поспілкуватись з однодумцями, мушу з прикрістю константувати,що динамівський сайт поступово перетворюється у філію "про Шахтар"!

Ладно,ще б новини,але повилазило дуже багато прихильників "колорадос" ,які не мотивуючи своіх думок тупо "мінусують" всі коментарі динамоманів. Це ,в основному,так звані "читачі" ,які реєєструються в останній момент, лишень би погадити. Кротячий сайт закрив коментарі,а сайт Шуріка поступово перетворюється в такий собі футбол.юа ,де просто не стидаються у висловлюваннях. Я не проти дискусій,з задоволенням веду іх з адекватними "кротами",але в останній час неадеквати беруть гору! Інтерв"ю п.Яремченка,особисто я рахую провокацією,таким собі викидом,достойним недореспублік. Так для чого публікувати його на сайті про Динамо? Хочеться більше новин саме про Динамо і навколо Динамо. А новини про "колорадос" - це на інших ресурсах. Розумію.що пост може не сподобатись адмінам.але це моя точка зору і вона має право на висвітлення. З повагою до вболівальників ДИНАМО та адмінів сайту...Нікого не критикую.просто висловив свою точку зору!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.02.2016, 14:18
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Евро-2024 Нидерланды Франция 0 : 0   21 июня 22:00
Грузия Чехия - : - 22 июня 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть