Перемога 1:0 чи видовище!

Темы:
Евро-2016

Пишу вперше, тому вибачте за якість і цікавість. Більшість вболівальників зараз критикує гру нашої збірної і з деяким песимізмом очікують поїздки її на Евро. Дивлячись на гру нашої команди, я також іноді думаю чи потрібно нам взагалі було туди проходити і чи не знеславиться наша збірна. Але я згадав Евро 2004 в Португалії.

Можливо не всі пам'ятають, а дехто можливо і не знає яка збірна стала тріумфатором того розіграшу, але це була збірна Греції, яка аж ніяк не вважалась фаворитом. До чого я веду, важливо не те, хто став переможцем, а як! В груповому раунді у Греків в суперниках були Господарі розіграшу Португальці, Іспанія та Росія. Греція лише португальцям забила 2 голи. З Іспанією зіграли 1:1, Росіянам програли 1:2. Далі більше. Перемога над Францією 1:0, Чехія, далеко не остання збірна на тому розіграші, 1:0 в додатковий час. Фінал і знову Португалія, який рахунок матчу ужерт всі здогадалися, 1:0. Мабуть не має сенсу говорити про видовищність цих матчів (а я їх дивився), але результат! Чим біс не жартує все можливо. І що тоді будуть говорити вболівальники?! P.S. Мені результати матчів з Уельсом, а надто з Кіпром взагалі не сподобались і я радий що все таки вирішив не йти вболівати на стадіон.

Автор: (Custodio)

Статус: Читатель (44 комментария)

Подписчиков: 0

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Василь Дудник(betelgeuze1948) - Эксперт
    30.03.2016 17:58
    У меня очень простой вопрос: ради чего Вы идете на стадион ? Только не надо говорить высокопарные слова- поддержать команду, помочь почувствовать свою силу футболистам...я это не раз слышал. Ради результата, тоже не верю, его можно в новостях узнать. Видимо, Вы хотите увидеть зрелище, уж простите за эти слова, но именно зрелище. Не пустые 90 минут и случайный гол, хотя такое иногда случается, но постоянным быть не должно. Вот Вы вспомнили про Грецию, а я ничего не могу сказать в их адрес хорошего. Раньше еще так играли итальянцы со своим катеначчо, но память держит совсем другие игры и этим двум командам там нет места. Я еще застал Бразилию с Пеле, так это небо и земля.Как после таких игр радоваться невзрачным победам, даже если они добавили очки в рейтинг...
    • 3
Комментировать