Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

США передали Україні докази роботи Гонтаревої на Росію разом із… Кличко

2016-04-12 09:43 Найближчим часом будуть опубліковані передані із США матеріали, які доводять, що глава НБУ Валерія Гонтарева продовжує ...

Найближчим часом будуть опубліковані передані із США матеріали, які доводять, що глава НБУ Валерія Гонтарева продовжує співпрацю з російським бізнесом під час її роботи в Нацбанку.

“Мова йде про так зване “американське досьє”, яке влада США передала українській делегації під час недавнього візиту. США має в розпорядженні вагомий компромат на главу НБУ і її партнерів.

Американських матеріали містяться незаперечні докази того, що Гонтарєва продовжує вести справи з російськими бізнес-партнерами, використовуючи для цього офшорні компанії”. Під тиском цих фактів Порошенку доведеться прийняти рішення про відставку Гонтаревої”.

“Трикутник “Гонтарєва – ICU – росіяни” здатний обнулити і репутацію самого глави держави, так як ICU позиціонується як компанія, яка займається юридичним обслуговуванням бізнесу Порошенко. Принаймні, саме керівник департаменту ICU Пасенюк коментував недавній “офшорний скандал”, в якому фігурував Президент”.

НАБУ почало розслідування щодо глави НБУ Валерії Гонтаревої. Слідчі перевірять достовірність фактів, наведених в розслідуванні Центру з дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP), що свідчать про співпрацю чиновниці з заступником голови російського банку ВТБ Юрієм Соловйовим.

Сьогодні журналіст-розслідувач Олександр Дубинський повідомив, що Гонтарева написала заяву про відставку, але вона поки не погоджена Президентом.

“За деякими чутками, причиною є конфлікт з Президентом після Panamapapers. Нібито, Гонтарева займалася домовленостями з Rotschild’ами і реєструвала для Петра Порошенка той самий злощасний офшор. Відбувся жорсткий конфлікт, в результаті якого Гонтарева вирішила піти. За іншими чутками, її відхід –домовленість з парламентом для голосування по кандидатурі Гройсмана-прем’єра. Куди відійде кандидатура глави НБУ поки не ясно”.

Однак те, що Гонтарєва зробила з банком «Хрещатик» – найпідліше з усіх її діянь.

Зайве нагадувати, в яких умовах перебувають пенсіонери – удар по «Хрещатику» позбавить їх останнього. Є, однак і інший бік медалі: як Нацбанк допустив банкрутство муніципального банку, 25% котрого були у власності держави? Це все одно, що завтра збанкрутував би і Нацбанк як такий, що є нонсенсом, абсурдом. Гонтарєва продовжує «відстрілювати» банки по одному, і у випадку з «Хрещатиком» їй у цьому допомогли Кличко та київська команда УДАРу-БПП.

Стало відомо, що великі акціонери цього банку, такі, наприклад, як Андрій Іванов – відомий столичний «латифундист» – вчасно перевели свої активи в інші банки. Після “американське досьє” стало зрозумілим, що банківську територію «розчищають» під російські банки, на які працює пані Гонтарєва…

http://voi.com.ua/news/416008/

http://antikor.com.ua/articles/96883-te_shcho_gontarjeva_zrobila_z_bankom_hreshchatik__najpidlishe_z_usih_jiji_dijanj_-_pohivanov

Джерело : http://una-unso.com/politika/ssha-peredaly-ukrayini-dokazy-roboty-gontarevoyi-na-rosiyu-razom-iz-klychko.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.04.2016, 09:43
batir
Автор:
(batir)
Статус:
Опытный писатель (290 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть