Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Унікальні кадри з передової: Опубліковані фото тварин, з якими бійці АТО несуть нелегку службу.

2016-04-18 20:36 Відомо чимало випадків, коли тварини в зоні АТО часто ціною власного життя рятували українських солдатів. Унікальні кадри з передової: Опубліковані фото тварин, з якими бійці АТО несуть нелегку службу.

Відомо чимало випадків, коли тварини в зоні АТО часто ціною власного життя рятували українських солдатів.

Альбом зі світлинами тварин, які пліч-о-пліч знаходяться у зоні АТО з нашими захисниками,був створений в 2014 році, практично на самому початку окупації проросійськими найманцями окремих районів Донецької та Луганської областей. Кішки, собаки, кози, птахи, черепахи і навіть морські птахи щодня прикрашають та полегшують суворі будні українських захисників на Донбасі. Про це розповідається на офіційній сторінці Міноборони у Facebook.

ізних зворушливих кадрів зібралося чимало, на офіційній сторінці Міністерства оборони України знімки українських бійців з'являються щодня. З сотень фотокадрів на нас дивляться наші брати менші, без яких українські герої вже не уявляють свій військовий побут.

Адміністратори спільноти намагаються оновлювати фотоальбом кілька разів на день і дуже просять допомагати знімками, на яких відображені фронтові улюбленці із зони антитерористичної операції.

"Ми не могли залишитися осторонь і не створити окремий альбом. Це справжні помічники і друзі наших хлопців на передовій! І забувати про них не можна, це було б несправедливо. Допомагайте нам, надсилайте фото", - підписали вони такими словами фотоальбом.

Одна з підписників сторінки написала, що довго думала над тим, чому волелюбні тварини, зокрема коти і собаки, самі приходять до українських бійців і залишаються з ними назавжди.

"Їм просто не промили мізки, як тим людям, що живуть на Донбасі. Вони не знають, що таке" руцькій світ ", тому і тягнуться до наших", - висловила думку українка.

В альбомі є кадри з тваринами з Мар'їнки, Пісок, Станиці та інших відвойованих українськими солдатами у терористів територій. "Наші хвостики" - так ласкаво називають тварин бійці - несуть службу в лісі, на блокпостах та інше.

До слова сказати, відомо чимало випадків, коли тварини в зоні АТО часто ціною власного життя рятували українських солдатів.

http://patrioty.org.ua/society/unikalni-kadry-z-peredovoi-opublikovani-foto-tvaryn-z-iakymy-biitsi-ato-nesut-nelehku-sluzhbu-115783.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.04.2016, 20:36
edvard
Автор:
(edvard)
Статус:
Наставник (1294 комментария)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 14
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45
Лига чемпионов Реал Бавария - : - 8 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть