Зрадникам не місце в збірній України, або як іуди знову народ Український "натягували"

Ехх....давно не писав блоги на цьому сайті, але сьогодні не втримався....... Всім напевне вже відомо, що Тунця правдами і неправдами протискують в Збірну України. Навіть попри те, що він є зрадником для нашого народу і відмитисвою гнилу душу зможе тільки кров’ю на передовій. .....але попри все це, МІФ швидше за все, таки візьме його на ЧЄ 2016.

Тим самим, на мо думку, міф(свідомо з малої літери, зі зневагою) підпише собі смертний вирок в очах всіх вболівальників нашої збірної і заслужить "почесне" право почути наше "фу та ганьба" при приїзді із Франції. Пишу цей блог не для того, щоб поплакатись Вам, шановні вболівальники, а для того,щоб розділити з Вами цю ганебну новину і обговорити наші подальші дії.

Пропоную, при прибутті наших хлопців з Франції, зустріти їх оплесками (незалежно від результатіт), але не цих трьох виродків, які зіпсували нам ЧЄ 2016 своєю антиукраїнською, антинародною, сепаратистською поведінко. Напевне всі вжездогадались, кого я маю на увазі. Звісно це наш недолугий недотренер, недопрезидент, який допустив цю ганьбу і звісно ж наш "недофутболіст", вякого сім’я пухне від голоду без кацапських грошей.

P.S. дуже надіюсь,що цей лог побачить якомога більше людей і ми знайдемо в собі сили віддячити цим уродам за те,що наклали нам у душу велику купу лайна. Тримаймося, разом ми сила!!!

Автор: (VasiaDK)

Статус: Старожил (734 комментария)

Подписчиков: 2

5 комментариев
Лучший комментарий
Комментировать