Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Візові проблеми від Франції для українських вболівальників

2016-06-03 12:17 "Європейська правда" повідомила про факт відмови Францією від візи сім"ї українських вболівальників зі Львова (див.: http://www.eurointegration.com.ua/news/2016/06/2/7050227/). ...

"Європейська правда" повідомила про факт відмови Францією від візи сім"ї українських вболівальників зі Львова (див.: http://www.eurointegration.com.ua/news/2016/06/2/7050227/).

Під цим повідомленням та ФБ-постом матері цієї сім"ї з"явилася ще група історії далеку від дружної візову практику по відношенню до українських вболівальників з боку французького представництва тут.

Втім, це сторінки, до яких, мабуть, не надто часто звертаються вболівальники і по них важко сформувати враження про ситуацію навколо віз на Евро. Однак, можу підтвердити із свого боку щонайменше затримки розгляду справ набагато довші за декларовані (5 робочих днів, по версії візового центру). Сам із сином подався 10 днів тому, колеги по поїздці ще на 2 дні раніше. Звісно, всі документи, включно із викупленими квитками на 2 наших перші матчі, бронюваннями готелів і т.д., надано. Реакції поки ніякої, хоча від"їзд, згідно поданих документів, мав би бути вже за 6 днів... Паспорти додані біометричні. Маю позитивну візову історію і щодо Франції, і щодо Шенгенської зони загалом. Не хочу впадати ні в яку риторику, але все ж... По ідеї це мала бути остання шенгенська віза перед її відміною для власників біометричних паспортів. Хочу спитати шановну нашу вболівальницьку громадськість, чи немає в кого схожих випадків? Відмови, затримки, ще якісь складнощі... Якщо проблеми справді є і вони мають масовий характер, то ще не пізно об"єднатися і поборотися за свої законні права і таки пітримати нашу збірну наживо. Канали, можливості, засоби для цього є. Буду вдячний за конструктивну і точну інформацію )

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.06.2016, 12:17
Ullis
Автор:
(Ullis)
Статус:
Читатель (27 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть