Кончаловський: “Росія не походить з Київської Русі. Вона навпаки -допомогла її знищити…”

“Я написав велику статтю про те, що є малий народ і великий народ, європейський народ і гігантський російський народ. Гігантський російський народ ніколи не мав громадянської свідомості”.

Про це відомий кінорежисер Андрій Кончаловський заявив в інтерв”ю top.rbc.ru

А.Кончаловський: Всі мої ідеї сприймаються надзвичайно критично нормальними російськими людьми.

І це нормально. Якщо б 30% населення країни сприймало мої думки як належне, це була б інша країна.

Треба думати, як країна розвиватиметься і які завдання стоятимуть перед наступним урядом, оскільки цей уряд і ця влада не в змозі вирішити ці проблеми.

-Ви ставите діагноз, згідно з яким ми зараз – у Київській Русі, у Середньовіччі …

Не в Київській – в Московській. Київська Русь не співпрацювала з Батиєм, вона була зруйнована татарами за допомогою Московського князівства. А в Московському князівстві були абсолютні колаборанти у владі, і вони індоктринували ординський синдром в російську свідомість.

Чернишевський чудово написав, що в кожному з нас трохи сидить Батий. Є великий Батий в Кремлі, під ним – ще десяток, тисячі, потім сотні тисяч Батиїв, а потім – найменші, але вони – начальник паспортного відділу, ліфтер – це теж Батий.

Культура народу сьогодні успішно звільнилася від європейських традицій, які були насильно нав’язані їй Петром, і від тієї частини європейського російського, що було виховане за 300 років. Тому сьогодні царюють Московія, ординський синдром і видимість демократії”.

  • See more at: http://iyu.org.ua/konchalovskiy-rosiya-ne-pohodit-z-kiyivskoyi-rusi-vona-navpaki-dopomogla-yiyi-znishhiti/#sthash.Z8ifrEXU.dpuf

Автор: (batir)

Статус: Опытный писатель (290 комментариев)

Подписчиков: 26

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей Похитун(pravilo) - Эксперт
    07.06.2016 14:57

    Вот Вам, коллеги, наглядно - разница между двумя родными братьями.

    Один - Андрей Кончаловский.

    Другой - путлеровский вылизыватель никитка-шляпогон.

    • 6
Комментировать