Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як гольові дії Ярмоленка стали гарантією перемог України

2016-06-08 14:06 Відомий журналіст та аналітик Євген Гресь поділився цікавою статистичною закономірністю виступів Андрія Ярмоленка у складі збірної ...   Як гольові дії Ярмоленка стали гарантією перемог України

Відомий журналіст та аналітик Євген Гресь поділився цікавою статистичною закономірністю виступів Андрія Ярмоленка у складі збірної України.

"Шанси на перемогу Андрія Ярмоленка в суперечці найкращих бомбардирів чемпіонату Європи букмекери оцінюють як 1 до 67. Прочитавши цю новину, вчергове захотілося оцінити внесок півзахисника "Динамо" в останні результати збірної України.

У поєдинках за національну команду Ярмоленко набрав вже 39 очок за системою гол плюс пас. Результативними діями Андрій відзначився у 30 матчах: у 24 з них збірна виграла, в 4 - зіграла внічию, у 2 - поступилася. Виходить, що якщо "динамівець" забиває або віддає, ймовірність нашої перемоги дорівнює 80 відсотків.

Ярмоленко перейде в клуб з Англії влітку, незалежно від результату виступу на Євро-2016

Солідний показник, при цьому в офіційних іграх ще більш вражаючий - 94 відсотки! Тільки в одному матчі, в якому найкращий чинний бомбардир "синьо-жовтих" відзначився результативною дією, ми не змогли перемогти. В одному з 16! Утім нічия в ньому була для нас як перемога, оскільки випала вона на виїзний поєдинок із Словенією.

Цікаво виглядає статистика останніх 10 матчів, в яких Ярмоленко не забиває і не асистує своїм партнерам. З одного боку, вона має гнітючий вигляд (менше 50 відсотків набраних очок), з іншого - в минулому кваліфікаційному циклі Євро-2016 Андрій не відзначився жодною результативною дією у зустрічах з командами, які фінішували в таблиці вище збірної України. У цих матчах ми, до речі, взагалі не забивали", - написав Гресь у Фейсбук.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.06.2016, 14:06
08.06.2016, 14:06
241377 0
Lvovi4
Автор:
(Lvovi4)
Статус:
Наставник (1390 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - Не состоялся
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть