Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Автор фільмів про допінг в Росії вигнав з інтерв'ю журналістів російського ТБ (відео)

2016-06-10 10:56 У четвер, 9 червня знімальна група телеканалу "Росія 1" приїхала в Кельн, щоб взяти інтерв'ю у ...

У четвер, 9 червня знімальна група телеканалу "Росія 1" приїхала в Кельн, щоб взяти інтерв'ю у журналіста Хайо Зеппельта, автора циклу фільмів на німецькому телеканалі ARD про допінг у російському спорті.

Під час інтерв'ю, нарізку з якого показали на російському ТБ журналістка Ольга Скабеєва попросила Зеппельта пред'явити докази оприлюдненої в його фільмі інформації, передає depo.

ua з посиланням на "Коммерсант".

"У мене зараз їх з собою немає, вибачте, мене трохи дивує те, що ви мені зараз говорите", - заявив Зеппельт.

Під час інтерв'ю "Росії 1" Зеппельт назвав Скабеєву дурною після того, як журналістка почала наполягати на отриманні доказів викладеної в його фільмі інформації. "Це дуже важливо для нас, ви повинні це зрозуміти, ми, можливо, не поїдемо на Олімпійські ігри", - заявила журналістка.

"Ви не маєте ніякого відношення до спортсменів. Ви що, друг спортсменів?" - сказав у відповідь німецький журналіст. На це Ольга Скабеєва заявила, що намагається бути "другом своєї країни".

"Ви дурна, ви, російські журналісти, які пишаються своєю країною, ви що, дурні? Вам не потрібно пишатися, вам потрібно бути послідовними. Ідіть! Я не обговорюю дурні питання, ви загрузли в корупції, ось у чому проблема", - заявив Зеппельт.

Потім німецький журналіст викинув мікрофон "Росії 1" за двері свого номера, в якому проходило інтерв'ю, і став виносити штатив від камери, вимагаючи видалити відзнятий матеріал. Після цього Зеппельт виштовхав журналістку і оператора з номера, погрожуючи викликом поліції.

Нагадаємо, черговий фільм Зеппельта про допінг на Росії був показаний у ніч на четвер. У ньому колишній керівник московської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков заявляє, що радник міністра спорту Росії Наталія Желанова і глава Мінспорту Росії Віталій Мутко допомагали приховувати позитивні допінг-проби російських спортсменів.

Вот собственно сам репортаж нужно смонтированный умельцами России1, но даже с нужным переводом, для слушателей и видителей получилось весьма неоднозначно, многие рассеяне в своих комментах с немцем соглашаются, а так позорная журналистка позорного телеканала, всё правильно немец сказал: "журналист должен быть нейтрален в своей позиции и в своих выводах", а не орать "НАСОПЯТЬОБИДЕЛИ!" , да и потом вопросы были абсолютно некорректны, и при слабой аргументации они решили довести немца до истерики.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2016, 10:56
valtim
Автор:
(valtim)
Статус:
Опытный писатель (349 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть