Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Росія вже відреклася від хуліганів, які влаштували погроми в Марселі

2016-06-12 18:42 Росія вже відреклася від хуліганів, які влаштували погроми в Марселі

Дивіться яка історія цікава виходить. Два дні у Марселі російські організовані фірми "Локомотива", ЦСКА і Владімірского "Торпедо" практично "вбивали" британців на вулицях у Старому порту. І керівництво Росії, міністр спорту Віталій Мутко стосовно цього мовчав.

Але "хулз" зробили помилку - вони полізли бити англійців після фінального свистка матчу Англія - Росія прямо в чаші стадіону "Велодром". І тут запахло санкціями від УЄФА. Спочатку Віталій Мутко сказав, що бійки не було. Але тоді він ще не знав, що відео облетить всі західні ЗМІ. Після цього він різко змінив риторику, сказавши наступне: "деякі приїхали на Євро не футбол подивитися. Одягнув маску, країну зганьбив, а сам кайфує".

А тепер згадайте позицію Росії щодо солдат, які воюють на Донбасі. Кажуть, що ті військові, які беруть участь у війні в Україні, перебувають к відпустці, звільнені зі збройних сил Росії, не є діючими військовослужбовцями - як в ситуації з ГРУшниками Єрофеєвим та Александровим.

Від "хулз" відреклися на вищому рівні. Але в навколофутбольному світі давно відомий факт, що всі фірми на Росії, елітні фірми, куруються ФСБ. Просто так, настільки організовано, хулігани не могли приїхати на Євро-2016 до Франції. З якою метою їх сюди послали? А ви просто почитайте соцмережі - росіяни пишаються хлопцями, які "вбивали" британців на вулицях, демонструючи велич Росії.

Але "хулз" трохи перегнули палицю, коли почали "заміс" на "Велодромі". І тепер вони стали такими ж, як і ГРУшники, котрі раніше потрапили в полон до українських військових.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2016, 18:42
valtim
Автор:
(valtim)
Статус:
Опытный писатель (349 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть