Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Дикарей возвращают в клетку. Неполиткорректно. Зато честно!": Соцмережі відреагували на депортацію російських уболівальників

2016-06-14 15:19 Багато росіян дуже обурені подібним ставленням французів. Однак інші висловлюють впевненість, що вболівальники з РФ нарешті ... "Дикарей возвращают в клетку. Неполиткорректно. Зато честно!": Соцмережі відреагували на депортацію російських уболівальників

Багато росіян дуже обурені подібним ставленням французів. Однак інші висловлюють впевненість, що вболівальники з РФ нарешті отримали гідну відповідь на свою поведінку.

Новина про затримання російських уболівальників французьким спецназом викликала великий ажіотаж серед користувачів соцмереж. Найбільш активно дану новину коментують користувачі Twitter і Facebook.

"Ввічливі французькі поліцейські прийшли ввічливо поговорити з російськими вболівальниками", - пише Lugansk News Today. "Гібридно-ввічливу зграю вболівальників депортують з Франції. У реплаях пекло, бальзам і ялин. Шпригін палахкотить пуканом", - зазначив Гуго Карлович, маючи на увазі президента Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОБ) Олександра Шпригіна.

У свою чергу, Шпригін заявив, що на даний момент французький спецназ не буде штурмувати автобус з російськими вболівальниками, натомість Франція має намір депортувати значну кількість громадян РФ, які приїхали на Євро-2016.

"Заготовили 29 постанов про депортацію! Свавілля! Кажуть рішення суду!" - написав Шпригін в Twitter. "Тим, кого будуть депортувати, підігнали авто, щоб відвезти в аеропорт", - додав він.

http://patrioty.org.ua/other/dykarei-vozvrashchaiut-v-kletku-nepolytkorrektno-zato-chestno-sotsmerezhi-vidreahuvaly-na-deportatsiiu-rosiiskykh-ubolivalnykiv-122408.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.06.2016, 15:19
edvard
Автор:
(edvard)
Статус:
Наставник (1294 комментария)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 14

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть