Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А хто ж винен?

2016-06-17 12:33 Склав для себе рейтинг винуватих в тому, що сталось на ЧЄ2016 1. ФФУ, з мовчазної згоди ...

Склав для себе рейтинг винуватих в тому, що сталось на ЧЄ2016

1. ФФУ, з мовчазної згоди (а ще вирогідніше, за вказівкою) якої відбувалась уся кадрова політика збірної. Починаючи з тренерського штабу, закінчуючи безглуздим, несинітним підбором гравців.

2. Тренерський штаб, який вже роками прищепляв нашій збірній цей боязливий, застарілий та безперспективний стиль гри.

Який на додачу не має а ні якої принциповості, спокійно беручи гравців, які заробляють гроші в Росії, і який (тренерський штаб), відповідно, ставиться до України, як до місця роботи, а не як до батьківщини. Який чхає на думки та емоції вболівальників, а працює виключно на результат для свого керівництва. Як звикли ще з часів СРСР - виконують задачу, поставлену партією. Як результат, цей тренерський штаб зганьбив нашу збірну, зробивши її найгіршою за показниками на чемпіонаті.

3,4. Гравці та журналісти, які не мають, а ні яких принципів. Які працюють виключно на свій власний імідж. Гравці зранку їдуть з гуманітаркою в АТО, а ввечорі розважаються в ресторані зі своїми колегами, які виступають ледь не на боці "ДНР". Це все або показуха, або тупість, або безпринциповість, або все разом. Гравці, які кажуть, що "ми просто не вміємо грати проти такого захусту, і не знаємо, що робити". При цьмоу терплять це вже роками, і бояться відкрити рота, щоб щось змінити. Журналісти, які весь цей час намагались вигородити та захистити збірну та її тренерський штаб, давали людям надію замість того, щоб реально дивитись на речі та змусити ФФУ робити зміни.

5. Активні вболівальники, які бачили вже кілька років, що відбувається, і матюкались на кухнях замість того, щоб давно піти запалити шини під ФФУ. Зато поїхали до Франції на стадіони, дивились на цю ганьбу, і стрибали від радості, коли потрапляти в об'єктиви телекамер.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2016, 12:33
17.06.2016, 12:33
242334 2 mc_moder, BruceWillis
dopeless
Автор:
(dopeless)
Статус:
Наставник (1106 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть