Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А пенисову можно

2016-06-20 20:31 Валентина Щербачова усунули від коментування матчів Євро 2016 Керівництво НТКУ прийняло рішення усунути від коментування матчів ...

Валентина Щербачова усунули від коментування матчів Євро 2016

Керівництво НТКУ прийняло рішення усунути від коментування матчів на "Українському радіо" спортивного журналіста і коментатора Валентина Щербачова.

За словами Віталія Довгича, друга Валентина Васильовича, із Щербачовим анульовано договір без будь-яких пояснень і попереджень.

Про це Довгич написав у Фейсбуці.

"Ось який лист надіслав мені Валентин Щербачов. Цитую: "Я вже давно звик до витівок різних телерадіочинуш, які, прогинаючись перед можновладцями, забороняли мені працювати в ефірі, тому що я "ображав критикою небожителів".

Зараз же - абсолютно без будь-якого попередження, анулюють договір на репортажі на УР (під картинку з євро). Після першого репортажу, готуючись до наступних, раптом від колег дізнаюся, що зверху - з НТКУ, від пана Аласанії, надіслали їхнього коментатора, а мій договір анулюють.

Я і наплював би, але друзі-юристи радять подавати позов, випробувавши судову систему із захисту прав людини. Напевно, є сенс звернутися до суду, щоб панове теленачальники зрозуміли: з людьми треба по-людськи, а не з позиції непрофесіонала у владі", - написав Довгич.

Нагадаємо, 70-річний Валентин Щербачов працює у спортивній журналістиці з 1970-х. Він - володар нагороди "Всенародне визнання" Спілки журналістів України.

Валентин Щербачов є також засновником проекту "Національний реєстр рекордів України". Серед рекордів також його власний: за свою кар'єру коментатор провів п'ять телевізійних марафонів, перебуваючи в студії без перерви по 12, 24, 25, 30 і 33 години.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.06.2016, 20:31
Vit1966
Автор:
(Vit1966)
Статус:
Наставник (1426 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть