Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після турніру

2016-06-22 13:15 Ну що, кажуть, так звані збірники повернулись, тишком, вночі, як пацюки заповзли. Та й то мабуть ...

Ну що, кажуть, так звані збірники повернулись, тишком, вночі, як пацюки заповзли. Та й то мабуть не всі - більшість злиняла на пляжі відпочивати після "важкого турніру".

ФФУ! Ви ЗОБОВ'ЯЗАНІ встати і піти геть. Усі, з Павелком в голові колони! Щоб духу вашого не було і близько коло футболу.

За "12 команд" і палкінські "формули чемпіонату".

За продовження підлизування олігархам і відсутності спроб справжнього реформування футбольного господарства країни.

За трансляції чемпіонату України на каналах, які працюють на інтереси одного клубу.

За підле включення за спинами вболівальників в збірну людей, яким чхати і на збірну, і на Україну. Окремо - за Тимощука та Селезньова.

За те, що не включили в збірну тих, хто розбивав собі голови, руки і ноги, вигризаючи цю путівку.

За засовування в тренерський штаб Шевченка.

Фоменко! Тебе будуть згадувати тільки з лайкою. За те, що є виключно лялькою на ниточках ФФУ. За найганебніший виступ збірної за всю історію. 0 очок, 0 (НУЛЬ!!!!!!!!) забитих м'ячів. В мене інколи складається враження, що це була якась акція "вредительства" (вибачте за радянський термін), причому хитрого - наприклад, якби "сусід" не програв нищівно Уельсу, можливо б тренери ДОЗВОЛИЛИ виграти у Польщі.

Гравцям. У вас немає ні совісті, ні гідності. Ви не знаєте, що це таке. Взагалі. Зараз ви десь на курортах. Залишайтесь там. Не потикайтесь сюди. Ви знаєте, ЯК люди чекали цього турніру?!?!?!?!?!?! У сьогоднішні складні часи футбол є (вибачте, до вас БУВ) однією з світлих сторінок. Вам плювати на людей, вболівальників зокрема! Вам плювати на збірну. Подивіться, ЯК бились майже всі команди. Турки, ісландці, албанці(!!!), як грали хорвати з іспанцями! Там футболісти розуміють, що ні один єврокубок не зрівняється за престижем з успішним виступом за збірну своєї країни!

Скоро збірній грати у відборі ЧС. Хорватія, Ісландія, Туреччина, Фінляндія. Ви розумієте, що в цій групі є шанс опинитись на останньому місці? В ФФУ розуміють, що нам підклали свиню з цим Косово? Де захист наших інтересів? Та ні. В ФФУ разом з УПЛ зайняті створенням пулу трансляцій і продажем рекламного місця.

Написав, але підозрюю, що це "голос волаючого в пустелі".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.06.2016, 13:15
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть