Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Київське Динамо - як зараз працює сервіс моніторингу настроїв вболівальників та зворотній зв"язок

2016-07-07 10:13 Колись, уже таки давненько, років зо 2-3, я читав статтю про АПЛ та те, як працють ...

Колись, уже таки давненько, років зо 2-3, я читав статтю про АПЛ та те, як працють різні служби в клубах... так от, там у них, в кожному клубі є така невеличка структура (1-2 людини), що відслідковує не тільки всі звернення вболівальників, але є на постійні основі моніторить всі сайти, блоги, форуми, групи в соцмережх, що мають відношення до вболівальників клубу та роблять регулярні викладки керівництву.

Причому враховується не тільки думка організованих вболівальників (ультрас), але й самих простих вболівальників... Це призвело до того, що вболівальники реально стали бачити та відчувати реакцію клубів на їх звернення, що в свою чергу привело до того, що дуже велика кількість новацій та змін у клубах сталося саме через те, що хтось "чув вболівальників"... Прикладів багато - від того, що гравці получали за свою поведінку поза стадіоном до зміни цін на квитки... всі мабудь періодично вихватували у новинах такі матеріали, що вболівальники стали причиною певних змін.

Так от хочу поділитися своїми враженнями від роботи подібної служби в київському Динамо - це тупо велика глухоніма залізобетонна стіна без вікон та дверей!

Поправте, може я неправий та через свою недалекозокість не бачу цього контакту, бо кожен раз коли в мене "накатує", я злюся... але крім моїх нервів вболівальника, більше ніхто не страдає... Місцями, навіть не хочеться дивитись футбол свого клуба, бо бачих. що ніхто твою думку ніколи не поважає...

Я от думаю - є ж прості способи бути більш людяним клубом - просто, хоч інколи, відповідати на запити вболівальників там же вони їх задають... Невже так тяжко офіційно зареєструватися (та про це десь об"явити) комусь відповідальному із Динамо на двох самих популярних сайтах вболівальників та дати можливість отримати нормальний контакт з клубу з вболівальниками! Може такий простий крок дасть нам можливість накінець донести якісь прості та зрозумілі речі для вболівальника, до керівництва клубу та обов"язково (тут наголошу на цьому) отримати хоч якийсь зворотній зв"язок?

П.С. Просто сьогодні з"явилась новина про продаж абонементів... я не маю на увазі їх вартість, тут не я визначаю цінову політику бо я не знаю трат... я тут просто говорю про прості речі - заходи від клубу з вболівальниками, місця продажу атрибутики, ціни на атрибутику клубу повинні бути "різними" а не тільки для заможніх, я говорю про форму, яку всі оговорюють та на яку є нарікання, я говорю про освітлювання життя клубу, про наявність екскурсій на базу та можливіфсть живого спілкування з працівниками та гравцями клубу...

П.С.2. Мене цікавить питання - як Динамо хоче зробити так, що б люди ходили на стадіон без цьго всього?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.07.2016, 10:13
07.07.2016, 10:13
244136 2 Tiger12, yurta
auto-helphelp
Автор:
Статус:
Наставник (4063 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть