Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому Шевченко оптимальний варіант тренера для збірної

2016-07-15 16:01 Багато читачів даного сайту висловлюють думки про іноземного тренера для нашої збірної. Хочеться в реальних умовах ...

Багато читачів даного сайту висловлюють думки про іноземного тренера для нашої збірної. Хочеться в реальних умовах проаналізувати можливість втілення даних мрій. Тренер-іноземець на запрошення очолити збірну України, проаналізувавши ті обставини що склалися, а саме війна на території держави, різке падіння рівня чемпіонату, ганебний виступ на Євро-2016, може погодитися за наступних умов:

  • висока зарплатня за умов значної фінансової кризи в країні, в той час коли багато тренерів клубів працюють взагалі без зарплатні, ФФУ хіба має моральне право викидати значні кошти на зарплатню тренера збірної.

Тай багато прикладів тренерів-заробітчан, які поотримували високу зарплатню та й звалили історії відомі.
  • мотивація тренера досягти значного успіху і здобути визнання Це б був ідеальний тренер, але знову ж таки ця РЕАЛЬНІСТЬ, аналізуючи ситуацію з-за кордону: збірна України: зірок - немає, чемпіонат - на спаді, програми розвитку футболу - немає...

Проаналізувавши дану ситуацію, коли хочеться іноземного фахівця, може саме і Шевченко той оптимальний варіант для збірної? Він пообіцяв, чи вже привів з собою іноземних фахівців попрацювавших на високому рівні, в нього є свої свіжі, ще не втілені ідеї. Чомусь в Германії колись не боялися віддати кермо збірної Юргену Клінсману, Мілан довірити Індзагі і Зейдорфу. Призначення головного тренера - це гра в рулетку, ніхто заздалегіть не гарантує, що і з іноземцем одразу буде добре. Згадайте скільки Шахтар перед румином перебрав іноземців. А призначення Шеви - це таке-собі поєднання українського і світового футболу. Спробуємо... і вже скоро побачимо, що з цього вийде. А я побажаю Шевченку успіху і нехай стане хоча б наполовину таким легендарним тренером яким був гравцем.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.07.2016, 16:01
prykarpatec
Автор:
(prykarpatec)
Статус:
Начинающий писатель (104 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть