Випадкова перемога.

Темы:
Суперкубок Украины

Давно не коментував,бо не було що коментувати...Як завжди, після гри ДК зроблю короткий аналіз гри для розуміючих футбол,а не для ура-патріотів,які максимум що можуть написати-то це -"молодці ДК","Динамо давай","динамо вперед!","плевать на все рассуждения"... и т.д.

1)Не погоджуюсь з Ребровим,що гра була рівною!

Чи ми різні ігри дивилися з тренером? ШД переважав наше ДК у ВСЬОМУ! І чисто випадково не виграв в основний час(завдяки дровеняці селезньову).

2)Вже в 101 -й раз звертаю увагу вболівальників та тренерів ДК (невже вони й самі не бачать???),що ДК втратило свою швидкісну гру!!! Якщо ШД має в своєму складі 5-6 бразильців,які розганяють гру,то в нашому ДК такого немає жодного! 80% часу гри ДК ходило пішки,як бузьки по полю,а 20% просто стояли(особливо в 1-му таймі). Жодного удару по воротах за всю гру у ствір! Єдиний,хто намагався бігати та йшов в обводку,-це Гонзалес.Бо ця порода гравців з Латинської Америки(бразильці та інші) інакше грати не вміють.

3) Гравці-новобранці-Громов,Гладкий та Федорчук не підсилили гру ДК.Це було видно і на зборах.Це,на мою думку,баласт,від якого треба позбуватись.До них треба додати Драговича та Антунеша-це не рівень ДК. Без Ярмоленка та Гусєва (які ще хоч якось біжать) наше ДК як без рук( ніг).

4)Єдине,що порадувало-це результат! Приємно,звичайно.Але ГРИ НЕМАЄ!!! З такою грою в ЛЧ нам робити нічого.Треба ТЕРМІНОВО! підсилювати склад швидкими хавами та нападом

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3266 комментариев)

Подписчиков: 7

25 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей Похитун(pravilo) - Эксперт
    17.07.2016 12:18
    Александр Борков (bor1408kov)
    Не погоджуюсь з Ребровим,що гра була рівною!
    ========================
    Авторитет такого уровня, как Боровков, должен быть поосторожнее в высказываниях. а то Ребров ещё в отставку подаст.

    Игра была равная.
    "Шахтёр" играл в свою игру, "Динамо" - в свою.

    А результат показал, что "Динамо" вчера было лучше, чем "Шахтёр".

    Результат - штука объективная и ОН остаётся в истории, так говорил Лобановский.

    Ну а то, что Гонса много бегал и много шёл в обводку и поэтому лучший - рассуждения на уровне 8-летних пацанов: "Он классно мотается"!
    ==========================

    Ну и напоследок...

    Александр Борков (bor1408kov)
    Давно не коментував...
    ------------------------------
    А может и в будущем не стоит ЭТОГО делать???

    • 12
Комментировать