Зозуля та Федецький уже з новими клубами - Бетіс та Дармштадт поповнились гравцями української збірної... Стеценко - ау?

Темы:
Днепр

Ну от і сталося, те про що говорили в останні дні - два наших збірника - Зозуля та Федецький перейшли у Бетіс та Дармштадт відповідно.

З цього приводу самим гравцям хочеться побажати, що б у нихз все вийшло в нових клубах і збірна України отримала ще двох профі, що будуть мати досвід гри в провідних футбольних лігах світу.

..

Це була добра частина посту, а от тепер до злої...

Я от подивився на те, скільки добротних та дорогих гравців зі складу Дніпра на безкоштовні основі перейшли до інших клубів (список буде практично довжиною з повноцінний склад) - ну реально на гроші з їх продажу років зо 2-3 була би можливість тримати такий клуб як Дніпро не те що "на плаву", а мабудь в доброму та "сочному" фінансовому стані.... На скільки себе показали деб...ами спортивні функціонери, що працюють в даному славетному клубі, що тупо не змогли продати вчасно гравців - попит же був, і по слухам немаленький...

Так от у мене питання - а чому до цих пір нікого з керівництва Дніпра іще навіть не спробували звільнити? Може ми чого не заємо? Є хтось з тих, хто чув, що там в Дніпрі то було, хто хоч якось про ситуацію розповість?

Автор:

Статус: Наставник (4063 комментария)

Подписчиков: 0

10 комментариев
Лучший комментарий
  • bsg lis(bsg.lis) - Эксперт
    28.07.2016 09:30
    Пост из двух частей
    Зозуле и Федецкому - удачи в своих клубах, а в сборной пусть другие ребята пробуются. Как говорится свой уровень они показали и вряд ли они его улучшат.

    По поводу менеджмента Днепра сложно, что либо говорить не зная всей кухни. Может установка была не поддерживать Днепр, а наоборот быстренько утопить. И тогда все правильно.
    • 3
Комментировать