Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зозуля та Федецький уже з новими клубами - Бетіс та Дармштадт поповнились гравцями української збірної... Стеценко - ау?

2016-07-28 05:12 Ну от і сталося, те про що говорили в останні дні - два наших збірника - ...

Ну от і сталося, те про що говорили в останні дні - два наших збірника - Зозуля та Федецький перейшли у Бетіс та Дармштадт відповідно.

З цього приводу самим гравцям хочеться побажати, що б у нихз все вийшло в нових клубах і збірна України отримала ще двох профі, що будуть мати досвід гри в провідних футбольних лігах світу.

..

Це була добра частина посту, а от тепер до злої...

Я от подивився на те, скільки добротних та дорогих гравців зі складу Дніпра на безкоштовні основі перейшли до інших клубів (список буде практично довжиною з повноцінний склад) - ну реально на гроші з їх продажу років зо 2-3 була би можливість тримати такий клуб як Дніпро не те що "на плаву", а мабудь в доброму та "сочному" фінансовому стані.... На скільки себе показали деб...ами спортивні функціонери, що працюють в даному славетному клубі, що тупо не змогли продати вчасно гравців - попит же був, і по слухам немаленький...

Так от у мене питання - а чому до цих пір нікого з керівництва Дніпра іще навіть не спробували звільнити? Може ми чого не заємо? Є хтось з тих, хто чув, що там в Дніпрі то було, хто хоч якось про ситуацію розповість?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2016, 05:12
28.07.2016, 05:12
245984 1 BruceWillis
auto-helphelp
Автор:
Статус:
Наставник (4063 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Астон Вилла Ливерпуль 3 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть