Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ціна за натуралізацію

2016-07-28 17:45 Стартувала кампанія ЗМІ на підтримку натуралізації. Хто тільки не висловив своє "ЗА" за останній час. Всі ... Ціна за натуралізацію

Стартувала кампанія ЗМІ на підтримку натуралізації. Хто тільки не висловив своє "ЗА" за останній час.

Всі "функціонери", які зараз лобіюють натуралізацію, забувають розказати, яку ціну треба заплатити за натуралізацію одразу 3-х бразильців. (А то і 4-х, адже Даніло Сілва на підході)

Ця ціна - репутаційна.

Незалежно від результатів матчів, західні ЗМІ нас будуть оцінювати або "вони показують результати завдяки натуралізації", або "їм не допоміг навіть десант бразильців". Причина всіх перемог і поразок буде очевидна.

Згадайте, як у 2000-му "поляк" Еммануель Олісадебе "зробив гру" з Україною і Польща зайняла перше місце в групі відбору. Ніхто з нас ні тоді, ні зараз не сприймав це як силу збірної Польщі. Всі згадають цю подію у ключі "натуралізований Олісадебе забив Україні два м'яча". Хтось пам'ятає як Польща зіграла на тому ЧС? Ні. А от, неприємний осад в нас залишився".

Очевидно, що з бразильцями ми всеодно не виграємо ЧЄ/ЧС. А чи вартує вихід з групи таких репутаційних втрат? Чи буде вам приємно, що будуть писати "та, це вони через натуралізацію виграють, а до того і з групи не могли вийти". Адже писати це будуть. Наші перемоги будуть "пластмасові".

P/S. І ще момент. Вас не дивує, чому працівники ФФУ (такі як Франков і т.д) обговорюють натуралізацію? Ба більше - пропагують її. Хіба їхня робота не розвивати молодіжний спорт?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2016, 17:45
idynamo
Автор:
(idynamo)
Статус:
Опытный писатель (490 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть